Ζωηφόρος

Οι εκλογές του Παραρτήματος Ηλείας της ΠΕΘ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΙΣ  ΘΕΟΛΟΓΩΝ

(Π.Ε.Θ)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ    ΗΛΕΙΑΣ

 

Πύργος,  1-12-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

           Προσήλθαν σήμερα 1-12-2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11η π.μ τα  μέλη του Παραρτήματος Ηλείας της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων σε τακτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας, με θέματα:

1. Λογοδοσία απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου

3. Κάθε προταθησόμενο θέμα.

           Παρέστη και μίλησε στη Γενική Συνέλευση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ηλείας κ.κ. Γερμανός. Μετά την λογοδοσία και την γενικότερη ενημέρωση των μελών από την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρισταμένους. Διαβάστηκε έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής. Συζητήθηκαν διάφορα εκπαιδευτικά θέματα  Στη συνέχεια οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ  τοποθετήθηκαν και ανέπτυξαν τα σχέδιά τους και τον προγραμματισμό τους για τη νέα διετία. Τις αρχαιρεσίες τίμησαν με την παρουσία τους και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. κ. Αθανάσιος και ο Γενικός  Αρχ. Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως  π. Ηλίας Παπαγγελής.

           Ακολούθησε η εκλογή εφορευτικής επιτροπής η οποία και ανέλαβε την διεξαγωγή των εκλογών. Διαπιστώθηκε η απαρτία των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών και άρχισε η ψηφοφορία.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων έλαβαν για το Δ.Σ:

Ζωγόγιαννης  Ι.          19   ψήφους

Κομιώτης  Γ.               27        >>

Παγκράτης  Π.            22        >>

Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν:

Ζαχαριάδης    Ν.         20  ψήφους

Κόρδας   Θ.                18        >>

Κουής   Π.                  18       >>

Μακρυδημήτρης  Α.     04       >>

            Η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός της ερχομένης εβδομάδος.

***

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΕΝΩΣΙΣ  ΘΕΟΛΟΓΩΝ

(Π.Ε.Θ)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ    ΗΛΕΙΑΣ

Πύργος , 4-12-2011

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

           Η νέα Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε) του Παραρτήματος Ηλείας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 1ης Δεκεμβρίου, συνήλθε χθες για να συγκροτηθεί σε σώμα, μετά από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου κ. Γ. Κομιώτη. Μετά από διαλογική συζήτηση συγκροτήθηκε και έχει ως εξής:

Πρόεδρος :     Κομιώτης  Γεώργιος            

Γραμματέας:  Παγκράτης  Παύλος         

Ταμίας:          Ζωγόγιαννης  Ιωάννης       

         Στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεκλογή του, ο κ. Κομιώτης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, για την αμέριστη ηθική και υλική στήριξη προς το Παράρτημα, τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες και ζήτησε και από τους παρισταμένους -μέλη του παραρτήματος την βοήθειά τους στις πρωτοβουλίες της νέας Δ.Ε. Στη συνέχεια συζητήθηκε ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των  δράσεων του Παραρτήματος για το 2013-15, όπως εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση.

 

      Αποφασίστηκε επίσης να επισκεφθούν προσεχώς τον Σεβασμιώτατο και να τον ενημερώσουν, εκζητώντας την ευλογία Του, για τις δράσεις της νέας διετίας και ειδικότερα  για τον προσεχή Ιανουάριο, που έχουν καλέσει ως ομιλητή για την εορτή των Τριών  Ιεραρχών, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής  Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ  Τρίτο.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel