Ζωηφόρος

Απελευθέρωσαν τον υπάνθρωπο μουφτή που βίασε, βασάνισε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του!

..πλήρωσε όμως 270,000 δολάρια στην γυναίκα του, ενώ η Σαουδική Αραβία πληρώνει εκατομμύρια στις “ανθρωπιστικές οργανώσεις” του απατεώνα Σορος για να βλέπουν μόνο τα “εγκλήματα” κατά ισλαμιστών.

 

***

Ο μουφτής Φαιαντ Αλ Γκαμντί είχε βασανίσει, βιάσει και σκοτώσει την5χρονη κόρη του “επειδή είχε αμφιβολίες για την παρθενία” της. Το “δικαστήριο” των απορριμμάτων της ανθρωπότητας είχε πειστεί και αρχικά τον είχε αφήσει ελεύθερο! Μετά την κατακραυγή (που στοίχισε την ζωή και σ’ έναν ακτιβιστή) τον έβαλαν μέσα για τα μάτια του κόσμου, αλλά εχθές τον αμόλυσαν! Σε απόλυτη σιωπή!!

Όλα αυτά βεβαίως νόμιμα. Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο πατέρας δεν εκτελείται εάν σκοτώσει τα παιδιά του, ενώ εάν η άτυχη ψυχούλα ήταν αρσενική, θα έπρεπε να πληρώσει τα διπλά. Το σκουλήκι μάλιστα είναι τηλεπερσόνα στην Σαουδική Αραβία, αφού εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές διδάσκοντας τον λόγο του Αλλάχ.

Αυτά τα κτήνη χρηματοδοτούν τα ισχυρότερα λόμπις στην Δύση για να προκαλούν τις σφαγές σε όσους απειλούν την παντοδυναμία τους… Διαδηλώστε τώρα για το δικαίωμα του μητσου να παντρεύεται την μελιτζανοσαλατα.

Η φρικτή είδηση όπως την είχαμε αποκαλύψει πέρυσι: “Ευσεβής ισλαμιστής” βίασε, βασάνισε και σκότωσε πεντάχρονο κορίτσι. Αφέθηκε ελέυθερος.

http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8259:afto-einai-to-5xrono-aggeloydi-pou-skotose-o-pa-teras-tou&Itemid=290

Πηγή: http://olympia.gr/2014/03/11/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf/

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel