Ζωηφόρος

(Βίντεο) Εκδήλωση του Παραρτήματος Πατρών της ΠΕΘ για την Κυριακή της Ορθοδοξίας –Χαιρετισμοί επισήμων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Κυριακή της Ορθοδοξίας που διοργάνωσε το Παράρτημα Πατρών της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της Διαδικείου Σχολής Λαού Πατρών, παρουσία πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, των εκπροσώπων των πολιτικών και κρατικών αρχών της πόλης των Πατρών, των θεολόγων της Αχαΐας και πλήθους κόσμου.

 

Ομιλητής ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΔΣ της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, κ. Θωμάς Ιωαννίδης, ο οποίος και ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα :  «Ορθοδοξία και Παγκοσμιοποίηση».

Τον εκλεκτό ομιλητή παρουσίασε η Πρόεδρος του Παραρτήματος Πατρών της Π.Ε.Θ. κα Δήμητρα Κόρδα-Κωτσάκη, η οποία μαζί με τα νεοεκλεγέντα μέλη του Παραρτήματος της ΠΕΘ Πατρών, είχαν την ευθύνη της οργάνωσης αυτής της πολύ πετυχημένης εορταστικής εκδήλωσης.

Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε και ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Βουλευτής Αχαΐας  και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Νικολόπουλος, χαιρέτισε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και Καθηγούμενος της Ι. Μ. Αγίων Πάντων Τριταίας, καθώς και οι Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της  ΠΕΘ και Παναγιώτης Τσαγκάρης, Κοσμήτορας του ΔΣ της ΠΕΘ.

 

Την εκδήλωση πλαισίωσε, ψάλλοντας μελωδικότατα, επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους, ο Βυζαντινός χορός της Πολυφωνικής χορωδίας Πατρών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών κ. Ιωάννου Κόττορου.

Media

)

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel