Ζωηφόρος

Αγγλία : Αποκαλύφθηκε Ισλαμικό σχέδιο ελέγχου της Εκπαίδευσης με το πρόσχημα του «ρατσισμού» !

Μιά εύλογη υποψία πλανιέται τώρα καί στήν δική μας χώρα.

 

Όπου γνωστά πολιτικά κόμματα μάχονται στήν Βουλή γιά περισσότερες ελευθερίες στούς Μωαμεθανούς μετανάστες, ώστε ακόμη καί εάν πιάνονται γιά ποινικά αδικήματα να μή απελαύνονται !

Τό γιατί κόπτονται τόσο πολύ γιά τούς ξένους μετανάστες καί μάλιστα δίνοντάς τους το ακαταδίκαστο περισσότερο από τούς ντόπιους Έλληνες, δημιουργεί εύλογη υποψία κάποιας πονηρής συμφωνίας ακόμη καί χρηματοδότησης "κάποιων" από "κάπου αλλού", καί μακάρι να μή είναι έτσι !

Σίγουρα όμως, κάτι δεν πάει καλά, πλέον των άλλων, σ΄ αυτήν την χώρα...

***

Αγγλία

Συκοφαντούσαν εκπαιδευτικούς για ρατσισμό ώστε να βάλουν στη θέση τους ισλαμιστές!

Δούρειος ίππος του ισλάμ, με υποψία δημιουργίας ισλαμικών πυρήνων...

Απίστευτο σχέδιο αποκάλυψαν οι αρχές ασφαλείας στην Βρετανία.

Τούρκοι και άλλοι ισλαμιστές είχαν οργανώσει επιχείρηση με τον κωδικό “δούρειος ίππος” με σκοπό να αλώσουν σχολεία στο Μπέρμιγχαμ και αλλού.

Τι έκαναν;

Συκοφαντούσαν τους διευθυντές των σχολείων ως… ρατσιστές και προωθούσαν στην θέση τους ισλαμιστές που θα επέβαλλαν την ισλαμική προπαγάνδα...

Ήδη ανώτατα κλιμάκια επιθεωρητών του υπουργείου παιδείας στην Βρετανία έχουν στα χέρια τους έγγραφα που ξεσκεπάζουν την επικοινωνία μεταξύ δύο υψηλόβαθμων φονταμενταλιστών που φέρεται να είναι οι εγκέφαλοι του σχεδίου.

Ο ένας στο Μπέρμιγχαμ και ο άλλος στο Μπράντφορντ.

Η στόχευση σύμφωνα με την εφημερίδα του Μπέρμιγχαμ ήταν τέσσερα σχολεία με αρκετούς μουσουλμάνους μαθητές:

Adderley Primary, Saltley School, Park View School και Regents Park Community Primary School –που ήδη το σχέδιο είχε εφαρμοστεί με επιτυχία.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως ακολουθούσε παρόμοια δράση στο Bradford και στο Manchester.

Στις συνομιλίες τους τα υψηλόβαθμα στελέχη παραδεχόντουσαν ότι χρησιμοποιούσαν ψευδείς κατηγορίες κατά διευθυντών, αλλά αυτό ήταν επιτρεπτό -όπως ανέφεραν- στα πλαίσια του τζιχάντ!

“Έχουμε υποχρέωση να εκπληρώσουμε τον ρόλο μας απέναντι στην προετοιμασία των παιδιών μας για να γίνουν στρατιώτες του Αλλάχ” ενώ τα σχολεία στόχοι ήταν αυτά με τον μεγαλύτερο αριθμό μουσουλμάνων μαθητών.

Η υπόθεση είναι στα χέρια της Βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις για “προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων”.

Λες και μετά από πέντε χρόνια πλύσης εγκεφάλου από τους ισλαμοφασίστες αυτά τα παιδιά δεν θα ήταν μισάνθρωποι και εν δυνάμει τρομοκράτες…

Πηγή : kostasxan

Και από:  http://aktines.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9449.html#more

Και από: http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/403-agglia-apokalyfthike-islamiko-sxedio-elegxou-tis-ekpaidefsis-me-to-prosxima-tou-ratsismoy

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel