Ζωηφόρος

Σφαγή παιδιών στην Δαμασκό από τους ισλαμοφασίστες – Σταυρώνουν την ανθρωπότητα που απλά παρακολουθεί…

Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΤΩΝΗ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

 

Την ώρα που η υφήλιος θρηνεί την ανάμνηση της απώλειας των τριών αμερικανών στην τρομοκρατική του μαραθωνίου της Βοστώνης με σταγονόμετρο η πληροφόρηση για την στοχευμένη επίθεση κατά αρμενικού σχολείου στη Δαμασκό.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξ. της Αρμενίας το Δημοτικό σχολείο που δέχθηκε την επίθεση των ισλαμιστών στην Δαμασκό ήταν αρμενικό χριστιανικό. Ο τελικός απολογισμός της επίθεσης ήταν… ένας μαθητής νεκρός ο Αντώνιος Σινάρ και 60 τραυματίες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς εκ των οποίων οι 6 πολύ σοβαρά.(La Voix de La Russie) Υπουργός του Βατικανού κατήγγειλε το αντιχριστιανικό μίσος μ΄ αφορμή τη νέα μαθητική εκατόμβη θυμάτων.

O Υπ. Υγείας της Συρίας Dr Saad al – Nayef δήλωσε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις με ρουκέτες κατά σχολείων στις περιοχές Bab Touma και al – Dwailaa της Δαμασκού την Μ. Τρίτη κόστισαν τη ζωή σ΄ ένα παιδί και τραυμάτισαν 60 κατά πλειοψηφία μαθητές. Κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο της Δαμασκού όπου νοσηλεύονται μαθητές ο Saad al – Nayef σε δηλώσεις του στον τύπο τόνισε ότι οι τραυματίες μαθητές διακομίστηκαν σε 5 δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία που τους παρέχουν περίθαλψη. Υπογράμμισε ότι οι μονάδες εντατικής είναι πανέτοιμες για ν΄ αντιμετωπίσουν κάθε βαρύ περιστατικό και ότι είναι επανδρωμένες με όλο το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό. Τους τραυματισμένους μαθητές επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους και ο Υπ. Παιδείας Dr Hazwan al – Wazz αλλά και ο αρχιεπίσκοπος της αρμενικής εκκλησίας στην οποία ανήκει το σχολείο Joseph Arnaout. Ο Υπ. Παιδείας κάλεσε τις διεθνείς οργανώσεις να αποστείλουν αντιπροσώπους τους για να λάβουν γνώση των εγκληματικών τρομοκρατικών πράξεων εναντίον παιδιών, μαθητών που επέρχονται ως αντίποινα στο σερί των συνεχόμενων επιτυχιών του συριακού στρατού.( SANA )

Ο τρόμος προσβλέπει στην σιωπή στην συγκατάθεση, στην αλαλία, στην συναίνεση συνενοχή.

Ο κύκλος με την κιμωλία έκλεισε αιματηρά.

Πορφύρης Δ. - Σταφυλά Π.

 

Πηγή: http://olympia.gr/2014/04/23/%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b9%cf%83/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel