Ζωηφόρος

Οι Αθίγγανοι και οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες;

Οι αθίγγανοι ή τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρομά (όπως τους αποκαλούν τώρα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι) είναι αραβικής καταγωγής, όπως φαίνεται από το χρώμα τους και τα άλλα χαρακτηριστικά τους.

 

Οι τσιγγάνοι βέβαια της χώρας μας ομιλούν στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα και έχουν την ελληνική υπηκοότητα.

Αλλά και οι τσιγγάνοι των άλλων χωρών, όπου υπάρχουν, έχουν την υπηκοότητα της χώρας διαμονής τους, αλλά πουθενά δεν έχουν αφομοιωθεί.

Στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, στην Ρουμανία, στην Σερβία, στην Ισπανία…. Παντού παραμένουν τσιγγάνοι. Έχουν την δική τους γλώσσα, τα δικά τους ήθη και έθιμα, τα δικά τους επαγγέλματα.

Παντού οι τσιγγάνοι κλέβουν, εξαπατούν τους αφελείς και ζουν παρασιτικά. Προτιμούν τις σκηνές παρά τις μόνιμες κατοικίες. Δεν σέβονται...

τους νόμους και την Δικαιοσύνη, αδιαφορούν για την καθαριότητα, δεν θέλουν να έχουν καμμιά σχέση με το κράτος που τους φιλοξενεί.

Τους αρέσει το τραγούδι, ο χορός, η ανεμελιά, αλλά δεν τους αρέσει η εργασία. Πουλούν τα μωρά τους για χρήματα χωρίς κόπο.

Δεν δένονται με την γη και την ακίνητη περιουσία.

Αγοράζουν κλειστά φορτηγά που τα χρησιμοποιούν για το παράνομο πλανόδιο εμπόριό τους και ως κατοικία.

Πουλούν πάντα χωρίς απόδειξη.

Κλέβουν διάφορα αντικείμενα και κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, βίντεο) και τα πουλούν μισοτιμής. Αλλάζουν ακόμα και τις μάρκες, για να τα πουλήσουν ακριβότερα.

Και όλα αυτά δεν γίνονται μόνο με τους γύφτους της Ελλάδας, γίνονται σε όλα τα κράτη, κυρίως της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Οι γύφτοι μάλιστα της Ελλάδας και της Βουλγαρίας βρίσκονται στην πρωτοπορία τής απάτης και της παρανομίας. Η ιστορία της εμπορίας βρεφών είναι πασίγνωστη. Όταν ένας άνθρωπος δεν αγαπάει τα παιδιά του και τα πουλάει για να αποκτήσει χρήματα, είναι δυνατόν να αγαπά τους συνανθρώπους του;

Οι ιστορικοί λένε ότι οι αθίγγανοι αποτελούσαν μια χριστιανική αίρεση, που υπήρχε στα βυζαντινά χρόνια, ότι οι τσιγγάνοι δεν έχουν σχέση με τους αθίγγανους, που προέρχονται από την Ινδία, τέλος ότι οι γύφτοι είναι άλλης φυλής προερχόμενοι από την Αίγυπτο. Αλλά πάντως ότι μετά τον 7ο έως 9ο μ.Χ. αιώνα διαχύθηκαν στις βαλκανικές χώρες.

Το να επιμένουν κάποιοι δικοί μας ότι οι τσιγγάνοι και οι γύφτοι είναι Έλληνες πολίτες νομίζω ότι δεν έχει σημασία, αφού οι ίδιοι οι τσιγγάνοι και οι γύφτοι ισχυρίζονται ότι είναι «ρομά». Βρήκαν νέο όνομα που θυμίζει την Roma ή την ρώμη, για να μην ακούγεται το παλιό, που το θεωρούν υποτιμητικό!

Το γεγονός ότι εδώ και 1200 χρόνια δεν έχουν αφομοιωθεί σημαίνει ότι αισθάνονται ξένοι προς τους λαούς της Ευρώπης. Και είναι ξένοι, αφού οι ίδιοι αλλά και οι Ευρωπαίοι βλέπουν ότι διαφέρουν στο χρώμα, στην γλώσσα και τον τρόπο ζωής. Το να θέλουμε εμείς να τους κάνουμε Έλληνες ή Ισπανούς ή Ρουμάνους ή Σλάβους είναι μάταιος κόπος.

Μια δεύτερη κατηγορία «Ελλήνων» είναι οι μουσουλμάνοι της Θράκης.

Οι άνθρωποι αυτοί – όπως και οι Πομάκοι – φυλετικά είναι Έλληνες, συνειδητά μερικοί είναι «μπερδεμένοι» και άλλοι κλείνουν προς το μέρος της Τουρκίας ή αισθάνονται ως Τούρκοι.

Φυλετικά Έλληνες είναι βέβαια και οι περισσότεροι Τούρκοι της σημερινής Τουρκίας. Και τούτο διότι επί 500 χρόνια με το παιδομάζωμα από τις κατακτημένες χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου, με τα χαρέμια των Τούρκων, που είχαν γυναίκες διαφόρων φυλών και με τους βιασμούς Ελληνίδων, Αλβανίδων, Σερβίδων κλπ. άλλαξαν τα μογγολικά χαρακτηριστικά τους οι Τούρκοι και τα έκαναν ευρωπαϊκά.

Οι Μογγόλοι της Ασίας έγιναν Ευρωπαίοι και οι Ευρωπαίοι έγιναν μιγάδες. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!

‘Όμως, αν και οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι φυλετικά Έλληνες, αρνούνται να το παραδεχτούν ισχυριζόμενοι ότι είναι Τούρκοι, ενώ γνωρίζουν ή οφείλουν να γνωρίζουν ότι το γένος των Τούρκων κατάγεται από το Τουρκεστάν και είναι κλάδος της μογγολικής φυλής.

Γιατί πιστεύουν ότι είναι Τούρκοι;

Διότι ο μωαμεθανισμός τούς υποσχέθηκε παράδεισο (cennet), γυναίκες παρθένες, πιλάφια, μέλι, γάλα και…παστουρμά.

Και επειδή ο Ισλαμισμός είναι θρησκεία που ωφελεί τους άντρες, κανένας άντρας δεν θέλει και καμμιά γυναίκα δεν τολμά να ασπασθεί άλλη θρησκεία.

Ο Μωάμεθ το μελέτησε το πράγμα και σκέφτηκε:

«Ποιο είναι το ισχυρό φύλο; Ο άντρας. Δος του τέσσερις γυναίκες εν ζωή, για να ευχαριστηθεί. Και μετά θάνατον δος του πολύ περισσότερες. Τι άλλο του αρέσει; Η αρπαγή. Πες του ότι, αν σκοτωθεί για την πίστη του στον Αλλάχ, πηγαίνει κατ’ ευθείαν στον παράδεισο. Και αν σκοτώσει άπιστους και αρπάξει τις περιουσίες τους, θα θεωρείται ως ο καλύτερος μουσουλμάνος και θα αμειφθεί με άφθονα αγαθά και πολλές γυναίκες».

Πώς λοιπόν να αλλάξει πίστη ο μουσουλμάνος! Λέει: «Εγώ είμαι Τούρκος ή Άραβας ή Πέρσης ή Αιγύπτιος, αλλά κυρίως είμαι μουσουλμάνος» ενώ βλέπει ότι ο πατέρας του ή ο παππούς του ήταν Ευρωπαίος εξισλαμισμένος με την βία ή ότι υπήρξε «προϊόν» βιασμού.

Και εμείς πιστεύουμε ότι, επειδή η Συνθήκη της Γενεύης χαρακτηρίζει τους μουσουλμάνους της Θράκης Έλληνες, θα αλλάξουν κάποτε και θα καταλάβουν ότι είναι πραγματικοί Έλληνες.

Νομίζω ότι ζούμε στην αυταπάτη.

Οι μουσουλμάνοι δεν αλλάζουν πίστη σε όποια φυλή και αν ανήκουν, διότι η θρησκεία τους τούς έχει δώσει προνόμια για την επίγεια ζωή και τους έχει υποσχεθεί υλικές απολαύσεις πολλαπλάσιες στην μετά θάνατον ζωή. Γι’ αυτό είναι τόσο φανατικοί.

Θα μου πείτε ότι ζουν στην πλάνη.

Αλλά μήπως όλοι οι άνθρωποι όλων των θρησκειών δεν ζουν ενδεχομένως στην πλάνη;

Και ποιος μας εγγυάται ότι η πλάνη δεν είναι ωφελιμότερη για την ψυχή τού ανθρώπου από την πλήρη γνώση της αλήθειας;

Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

Πηγή: http://www.proinos-typos.gr/gr/2011-12-01-09-05-07/8428-2014-05-04-14-32-10.html

Και από: http://emprosdrama.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6058.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel