Ζωηφόρος

Που πάμε;

Στο προηγούμενο άρθρο μας είχαμε ως θέμα τους δολοφόνους σουνίτες που σκορπούν τον τρόμο στη Συρία επί τριετία και στο Ιράκ κατά τους τελευταίους μήνες χωρίς επαρκή ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης από τα ελεγχόμενα νεοταξικά μέσα ενημέρωσης. Η εξήγηση, όπως γράφαμε,  είναι απλή.

Τους δολοφόνους οργάνωσαν, όπλισαν και κατεύθυναν οι κυρίαρχες στον πλανήτη δυνάμεις, που απεργάζονται καθημερινά τον όλεθρο προς εξυπηρέτηση των δαιμονικών τους συμφερόντων! Τώρα ξαφνικά σπεύδουν όχι μόνο να ενημερώσουν, αλλά και να προβάλουν σκηνές τρομακτικής αγριότητας, κατά τις οποίες οι δολοφόνοι επιδίδονται σε δημόσια σφαγή αθώων, που αρνήθηκαν να υποταχθούν στις αρρωστημένες απαιτήσεις τους, που ασφαλώς θα εμφανίσουν οι νεοταξίτες ως απόρροια της θρησκευτικής τους πίστης. Τώρα και οι «πλανητάρχες» αποφάσισαν να ενισχύσουν την κυβέρνηση του διαλυμένου πλέον κράτους του Ιράκ, ώστε αυτό να αντιμετωπίσει τους δολοφόνους. Τώρα και οι καταρρέοντες πρώην αποικιοκράτες Άγγλοι και Γάλλοι σπεύδουν να παράσχουν βοήθεια στους εξεγερμένους Κούρδους, οι οποίοι βλέπουν να καταφθάνει, επί τέλους, η ημέρα της ανεξαρτησίας τους. Δεν γνώριζαν αυτοί οι «ισχυροί» της Ευρώπης και άλλοι συνοδοιπόροι τους τόσον καιρό ότι στο πλευρό των δολοφόνων μάχονται αν όχι πολίτες των χωρών τους οπωσδήποτε κάτοικοι αυτών; Δεν παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους, παρά μόνο αναλώνονταν στην παρακολούθηση αξιωματούχων «συμμαχικών χωρών», όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε στη Γερμανία; Δεν ελάμβαναν κατά καιρούς αποφάσεις να ενισχύσουν τους αγωνιζόμενους κατά του καθεστώτος Άσαντ αντάρτες του «απελευθερωτικού» στρατού; Δεν το ανακοίνωσε μάλιστα αυτό στον ελληνικό στρατό ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας της υπόδουλης χώρας μας μη έχοντας ίσως συνείδηση ότι συμπράττει με ανθρώπους, που αν η ανθρώπινη δικαιοσύνη είχε κάποια ελάχιστα στοιχεία της θείας, θα είχαν εγκληθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

            Όλα τα συμβάντα είναι απόρροια εφαρμογής σχεδίου κατά του ισλαμικού κόσμου, τον οποίο οι δυτικοί ενισχύουν μόνον όταν πρόκειται να πλήξουν ορθοδόξους χριστιανούς (Σερβία, Ρωσία) και υποβλέπουν με απώτερο σκοπό να φέρουν σε σύγκρουση τους μουσουλμάνους και να τους αφανίσουν. Το σιωνιστικό Ισραήλ, που εφαρμόζει μέθοδο γενοκτονίας των ναζιστών δολοφόνων των προγόνων του λαού του επιδίδεται ανεμπόδιστο στον αφανισμό του παλαιστινιακού λαού στη λωρίδα της Γάζας και έντεχνα η ευθύνη επιρρίπτεται στους μαχητές της Χαμάς, που στην ανοησία  τους ή την κατευθυνόμενη μαχητικότητά τους ή την απόγνωσή τους από τον εγκλεισμό τους σε ανοιχτή φυλακή εκτοξεύουν «βεγγαλικά», που οι εγκάθετοι των ΜΜΕ θεωρούν βαλλιστικούς διηπειρωτικούς πυραύλους.

Συγκεχυμένος είναι μόνο ο ρόλος της Τουρκίας. Αυτή συνορεύει με την περιοχή, στην οποία δρουν και επιχειρούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους οι δολοφόνοι. Όμως αυτή είναι περιοχή υπό κουρδικό έλεγχο. Ασφαλώς είναι εύκολο να περνούν Τούρκοι δολοφόνοι στο ιρακινό έδαφος και να συντάσσονται με τους ομόφρονές τους, δεν είναι όμως διόλου επωφελές για την Τουρκία να ανευρίσκονται τουρκικές ταυτότητες στα πτώματα δολοφόνων, που φονεύουν οι Κούρδοι. Κατά τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στην Τουρκία ο χάρτης με τις περιοχές, στις οποίες πλειοψήφησαν οι τρεις υποψήφιοι σαφώς διαχωρίζει την Τουρκία σε τρεις ζώνες: Την κουρδική στα νοτιοανατολικά, την ισλαμική στην ενδοχώρα και την νεοκεμαλική στα παράλια  και την ανατολική Θράκη. Γράφουμε νεοκεμαλική, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι οι εναντιούμενοι στην ισλαμική πολιτική του Ερντογάν είναι οπαδοί του κεμαλισμού του παρελθόντος. Γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο ότι η διάσπαση της Τουρκίας, που ονειρεύεται τον νεοθωμανισμό είναι πλέον ορατή από ποτέ. Δεν το γράφουμε με κακεντρέχεια αυτό, αλλά με βαθειά θλίψη, καθώς ο λαός της είναι όμαιμός μας, παρά τις όποιες αντιρρήσεις κάποιων ελληναράδων, που τον προβάλλουν ως τον πλέον επικίνδυνο εχθρό μας. Βέβαια δεν παραλείπουμε να καυτηριάσουμε και την άθλια υποταγή των πάσης φύσεως διεθνιστών, που δεν βλέπουν τον κίνδυνο που απειλεί τη χώρα μας, καθώς αυτή διακηρύσσει στο διαπασών ότι είναι φιλειρηνική και δεν διεκδικεί τίποτε, αποδεχόμενη σιωπηρά την άθλια επεμβατικότητα της Τουρκίας στη Δυτική Θράκη και στο Αιγαίο.

Σταθερά εξ αρχής η Ρωσία είχε ταχθεί στο πλευρό του καθεστώτος Άσαντ. Αυτή ήταν πρόκληση προς τα γεράκια της Δύσης, τα ταγμένα στην εξυπηρέτηση των σιωνιστικών και των δικών τους συμφερόντων. Η αναταραχή στην Ουκρανία είναι καθοριστική δοκιμασία (τεστ επί το ελληνικότερο) της αντοχής της Ρωσίας στις προκλήσεις. Η ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία κατά ανώδυνο τρόπο έδειξε προς στιγμήν ότι αυτή είναι αποφασισμένη να επεκταθεί και στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας, όπου κατοικούν κατά πλειοψηφία Ρώσοι και όχι ρωσόφωνοι (Οι βορειοηπειρώτες είναι Έλληνες και όχι ελληνόφωνοι). Δυστυχώς για τους λαούς μια ακόμη αιματοχυσία προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ισχυρών βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα συνειδητοποιήσουν άραγε οι Ουκρανοί του «ανήκομεν εις την Δύσιν» ότι υπηρετούν άθλιο σχέδιο σε βάρος της χώρας τους; Θα συνειδητοποιήσουν οι ομόφρονες συμπατριώτες μας, ιδίως οι παραγωγοί, ότι και εμείς υπηρετούμε άθλιο παιχνίδι, που μας έφερε στην δύσκολη θέση εκ της μη δυνατότητας  εξαγωγής των αγροτικών μας προϊόντων στην πλέον σημαντική αγορά μη φίλης όμως και μη συμμάχου χώρας; Πιστεύουμε ότι αρκετοί Ουκρανοί θα το συνειδητοποιήσουν κατά τον προσεχή χειμώνα που θα είναι πιο κρύος γι’  αυτούς παρά ποτέ. Κάποτε θα το συνειδητοποιήσουν και οι συμπατριώτες μας, που ανέχονται σήμερα την εκποίηση της χώρας μας.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στη γειτονιά μας στη μακρινή Αφρική μαίνονται οι συρράξεις που κάνουν τους βιομηχάνους και εμπόρους όπλων να τρίβουν τα χέρια τους. Το νότιο Σουδάν, αυτό το χριστιανικό, που απέσπασαν οι «χριστιανοί» από τους μουσουλμάνους του βορρά, ματώνει και πάλι. Γιατί; Είναι πλούσιο σε πετρέλαιο και η απληστία των οικονομικά ισχυρών δεν έχει κορεσμό. Δυτικότερα άλλη χώρα, η Κεντραφρικανική δημοκρατία, αιμορραγεί και πάλι. Γιατί; Τα συμφέροντα των δυτικών το επιτάσσουν, αυτών στη χωρία των οποίων μετέχουμε και καυχόμαστε για την κατάντια μας! Δυτικότερα ένας ιός έρχεται να αποτελειώσει το έργο των φονικών εμφυλίων συρράξεων. Ονομάζεται έμπολα. Ευρωπαίος πολιτικός, οπαδός του ολοκληρωτισμού, τόνισε πρόσφατα ότι ο ιός αυτός, κατευθυνόμενος από τους καλλιεργούντες την επιστήμη πολιτισμένους της Ευρώπης,  θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης κατά τρόπο πολύ ικανοποιητικό!

Ο κόσμος μας είναι ο κόσμος της αποστασίας από τον Θεό. Και χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται έγραψε ο Ντοστογιέφσκυ. Αυτή την ακραία «ελευθερία» των ισχυρών σε βάρος των αδυνάτων βιώνουμε στο έπακρο.                              

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»    

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel