Ζωηφόρος

Παγκοσμιοποίηση – Εβραιοκρατία, του Στρατή Χριστοδούλου,

Παγκοσμιοποίηση – Εβραιοκρατία

του Στρατή Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε στην Λεσβιακή εφημερίδα «Δημοκράτης» 6-10-2007

Αναπόφευκτη και δεδομένη θεωρείται η επιχείρηση υλοποίησης ενός μεγάλου εβραϊκού σχεδίου που στοχεύει διαδοχικά στην παγκόσμια κυριαρχία (Εβραιοκρατία), με την υποδούλωση του κόσμου σ` ένα «Παγκόσμιο Θεοκρατικό Ιουδαϊκό Βασίλειο», με την διεθνή εξουσία όλων των κρατών του κόσμου και τον σχηματισμό μιας υπέρτατης κυβέρνησης όπου θα ηγεμονεύει ο βασιλιάς δεσπότης που ονειρεύονται οι Εβραίοι. Στόχος της κολοσσιαίας αυτής κυβέρνησης θα είναι η αναγκαστική υποταγή όλων των λαών, βάσει προγραμμάτων, σχεδίων και κανόνων, που λήφθηκαν παράνομα σε απόκρυφα συμβούλια μυημένων Εβραίων Σιωνιστών, δηλαδή, μεγιστάνων του πλούτου (που δεν έχουν καμία σχέση με τον απλό ισραηλιτικό λαό), οι οποίοι επινόησαν μακροχρόνια σχέδια εκστρατείας του Ισραήλ, ώστε να πραγματοποιηθεί ο μεγαλειώδης στόχος της παγκόσμιας σιωνιστικής αυτοκρατορίας, όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα θα είναι υποταγμένη «σ` αυτούς» που θα κυβερνάνε στέρεα, γιατί θα έχουν να κάνουν με τα συντρίμμια ενός διαλυμένου κόσμου.

Πράγματι, τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνουν με ακρίβεια το σχέδιο κατακτήσεως της ανθρωπότητας απ` τους Εβραίους. Οι ολιγάριθμοι Εβραίοι, διασκορπισμένοι σε όλα τα έθνη, ζουν ως παράσιτα μέσα στα πλήθη, επινοώντας και προκαλώντας με επιτηδειότητα τα μεγαλειώδη σχέδιά τους. Κανένα σύνορο δεν σταματάει τους πράκτορες και τις μυστικές οργανώσεις των Σιωνιστών, των ειδικά εκπαιδευμένων για την διαχείριση υποθέσεων που αφορούν την διοίκηση ολόκληρου του κόσμου. Καταφέρνουν μάλιστα, να αποκρύπτουν τις προθέσεις και τα πραγματικά ύπουλα σχέδιά τους και να πείθουν τους ανθρώπους ώστε να υπάρχουν πολυπληθή μέλη και υποστηρικτές τους, χωρίς να γνωρίζουν τον Ιουδαϊκό / Εβραϊκό κίνδυνο, που διεισδύει μυστικά σε κάθε έθνος για να το διαφθείρει και να το καταστρέψει.

Το πολίτευμά τους περιβάλλεται με όλες τις δυνάμεις του… πολιτισμού. Περιστοιχίζετε από δημοσιογράφους, πεπειραμένους νομομαθείς, διοικητές, διπλωμάτες και ανθρώπους προπαρασκευασμένους με ειδική ανώτερη ανατροφή σε ειδικές σχολές. Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζουν όλα τα μυστικά της κοινωνικής ύπαρξης, γνωρίζουν όλες τις διαλέκτους που είναι σχηματισμένες από πολιτικά γράμματα και λέξεις, έχοντας γνώση όλων των αδυναμιών της ανθρώπινης φύσης των ευαίσθητων χορδών πάνω στις οποίες θα χρειαστεί να ξέρουν να παίζουν. Οι χορδές αυτές είναι η πνευματική κατάσταση των ανθρώπων, οι τάσεις τους, οι ελλείψεις, οι κακίες, τα προτερήματα και οι ταξικές καταστάσεις τους. Περιβάλλουν την κυβέρνησή τους μ` ένα ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων (οι περισσότερες οικονομολογικές επιστήμες διαπαιδαγωγούν τους Εβραίους) και μια ολόκληρη πλειάδα τραπεζιτών, βιομηχάνων, κεφαλαιούχων και προπαντός εκατομμυριούχων. Στην υπηρεσία τους έχουν ανθρώπους απ` όλες τις αρχές και απ` όλα τα δόγματα. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, στασιαστές και κάθε είδος ουτοπιστές… Καθένας  απ`  αυτούς   υποσκάπτει   τα τελευταία λείψανα της εξουσίας και προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμα όρθιο.

  Οι οργανώσεις τους είναι εγκατεστημένες σε όλες τις χώρες. Διοργανώνουν τον διεθνή μασονισμό, που ο κόσμος δεν γνωρίζει τους σκοπούς του, ούτε καν τους υποπτεύεται. Η μασονία είναι το μάτι των Εβραίων σε όλο τον κόσμο. Διευθύνεται «απ` αυτούς», οι οποίοι κατευθύνουν τις εκδηλώσεις και την προπαγάνδα τους… ώστε να γνωρίζουν τα μυστικά όλων των κρατών. Έχοντας ως  όργανά τους διάφορα άτομα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν προωθηθεί μεθοδικά σε  θέσεις κλειδιά σε όλο τον κόσμο για να ελέγχονται όλες οι καταστάσεις. Οι πράκτορές τους αντικαθιστούν τους κυβερνώντες και καθοδηγούν τις τυφλές μάζες των λαών ώστε να τους υποτάξουν στο πολίτευμά τους και να εξαρτάται «απ` αυτούς» κάθε κέρδος και όφελος.

   Κάθε υπηρεσία όλων των κρατών που αφορά σοβαρές λειτουργίες ανήκει «σ` αυτούς». Επιδιώκουν να κάνουν τους λαούς να απευδύσουν  από τους κυβερνώντες (πολιτική αστάθεια, εχθροπραξίες με γειτονικούς λαούς κ.α.) και μετά να εμφανισθούν ως «αυτοί» που θα εξουδετερώσουν τα αίτια των διαφωνιών, θα τακτοποιήσουν τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των κρατών ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη. Για να γίνουν αυτά πρέπει να διαταράσσουν τις σχέσεις των λαών και των κυβερνήσεων, να κουράζουν τον κόσμο με τον χωρισμό, την έχθρα, το μίσος, το μαρτύριο της πείνας, την αθλιότητα, με σκοπό να μην βλέπουν οι λαοί άλλη σωτηρία, παρά μόνο την ολοκληρωτική ηγεμονία των Εβραίων.

  Οι στενοί συνεργάτες των σκοτεινών δυνάμεων, έχοντας τον έλεγχο των εξουσιών στις ισχυρότερες παγκοσμίως χώρες, κρατούν στα χέρια τους την δύναμη του χρυσού, την κυριαρχία του κεφαλαίου, το μονοπώλιο της Βιομηχανίας και του εμπορίου, τις επιστήμες διεθνώς, τις πολυεθνικές εταιρείες, τη λειτουργία των χρηματιστηρίων, των υπηρεσιών, των Μ.Μ.Έ. και της κοινής γνώμης, με τον πλούτο να εξαρτάται «απ` αυτούς». Έτσι, διευθύνουν τις κυβερνήσεις-πιόνια τους, και επιβάλλουν δηλητηριώδεις επιρροές για την ανθρωπότητα, εκμεταλλευόμενοι την αμάθεια του κόσμου,  προωθώντας τη διαφθορά και την απάτη. Γνωρίζοντας την τυφλή δύναμη και τα μέτρα ελευθερίας των ανθρώπων, αλλά και την αστάθειά τους που μπορεί να μεταβληθεί σε κοινωνικές διαμάχες και κομματικές διαιρέσεις, αφανίζουν τα κράτη, απογοητεύουν τους ανθρώπους, ώστε να απαιτούν μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση που θα τους προστατεύει. Με πολλές μεθοδεύσεις προσπαθούν να αποδυναμώσουν τους λαούς. Με σχέδια προπαγάνδας δημιουργούν ιδιαίτερους πολέμους φέρνοντας μία παγκόσμια ρήξη που με τις πολλές καταστροφές σε όλο τον κόσμο επιταχύνουν και υλοποιούν πιο γρήγορα τους στόχους τους, χωρίς να υπολογίζουν τα θύματά τους. Θέλουν τον κόσμο συντρίμμια, γι` αυτό σπέρνουν κοινωνικές διαμάχες, εμφύλιες έριδες, εξωτερικούς εχθρούς. Με την άθεη διδασκαλία φέρνουν την ανηθικότητα, την ακολασία, την αποκτήνωση της νεολαίας, την απληστία, το αχόρταγο των υλικών αναγκών των ανθρώπων, την ροπή προς την εκμετάλλευση, την κερδοσκοπία, την πολυτέλεια, τις διασκεδάσεις, τα παιχνίδια και τα πάθη, (αλκοολισμό, ναρκωτικά, ποδοσφαιρομανία, πορνεία, κ.ο.κ.).

   Επίσης, περιπλέκουν με μηχανορραφίες την κατάσταση στα υπουργεία των κρατών με πολιτικοοικονομικές συμβάσεις και οικονομολογικές υποχρεώσεις. Με τις παντός φύσεως κρίσεις, τις διαφωνίες των κομμάτων και τις πολιτικές διαμάχες που διεγείρει η δίψα της εξουσίας και τα ατομικά συμφέροντα, την συνεχή πάλη για την υπεροχή και τις συγκρούσεις της οικονομικής ζωής, με το πολίτευμα της απεριόριστης ελευθερίας, διαιρούν τους ανθρώπους, οδηγώντας τους απ` την μια πλάνη στην άλλη, πολλαπλασιάζοντας τα ελαττώματα των λαών, τις συνήθειες, τους κανόνες της κοινής ζωής, τα ιδιαίτερα οφέλη, ώστε κανένας να μην μπορεί να ξεδιαλύνει κάτι μέσα απ` αυτό το χάος. Αυτή η τακτική διαλύει τις συνενωμένες δυνάμεις, αποθαρρύνει κάθε ατομική προσπάθεια και σπέρνει διχόνοιες στους ανθρώπους..

   Διεγείρουν τις ταραχές σε όλες τις ηπείρους συντρίβοντας τις εθνότητες, τα σύνορα, τα νομίσματα… Με ιδιαίτερα σχέδια μεταβάλλουν την οικονομική υπόσταση και την ανάπτυξη των κοινωνιών, ώστε να προσαρμοσθούν στα σχέδιά τους. Επιβαρύνουν την ιδιοκτησία με αυξήσεις των φόρων, προστατεύουν την κερδοσκοπία για να περιέρχεται το χρήμα στα χέρια τους. Δημιουργούν μάζες απόρων σε όλα τα κράτη και οι όποιοι πλούσιοι ελέγχονται «απ` αυτούς». Τα δικαστήρια διεθνώς αποφασίζουν ότι αυτοί προδιαγράφουν, ελέγχοντας την δικαιοσύνη, τις εκλογές, τον τύπο, τις ατομικές ελευθερίες, την εκπαίδευση, επιβάλλοντας ένα άτακτο σύστημα παιδείας και ανατροφής. Αποκτηνώνουν και διαφθείρουν τη νεολαία με ανατροφή που βασίζεται πάνω σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, δικής τους έμπνευσης, αποτρέποντας οριστικά το πνεύμα των ανθρώπων από ζητήματα για τα οποία θα αναγκαζόντουσαν να παλέψουν εναντίον τους. Μεταμορφώνουν τους νόμους με αντιφατικές ερμηνείες. Κανονίζουν μηχανικά όλες τις πράξεις της πολιτικής ζωής των υπηκόων τους με νέους νόμους… Καταστρέφουν κάθε θρησκεία και με τις αθεϊστικές διδασκαλίες μολύνουν τις κοινωνίες, (Δαρβινισμό, Μαρξισμό, Νιτσεϊσμό…). Πολεμούν τον Χριστιανισμό και ιδιαιτέρως την Ορθοδοξία, με αιρέσεις (ιεχωβαδισμό, πεντηκοστιανούς, κ,λ,π.) που οι ιδρυτές τους είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι. Κουράζουν τους λαούς με ανωφελείς αλλαγές κυβερνήσεων. Επιδιώκουν έντεχνα κακοδιοικήσεις και επιφέρουν βαθιές διαφωνίες,  διαμαρτυρίες και ακυβερνησίες. Κυβερνάνε τις μάζες και τα άτομα, χρησιμοποιώντας θεωρίες και επιτήδεια  συνδυασμένες φρασεολογίες, κανονισμούς της κοινωνίας και πολλούς άλλους «πονηρούς» τρόπους. Κάτω απ` τη λέξη πρόοδος ελευθερία, ισότητα… κρύβονται πλάνες.

      Οι μυστικές υπηρεσίες, τους εξυπηρετούν. Εξολοθρεύουν με τρόπους μυστικούς κάθε επιρροή και προσκόμματα στο έργο τους για να πετύχουν την υποταγή και την εξουσία που επιδιώκουν οι ειδικοί πράκτορες, οι οποίοι ανατράφηκαν από την παιδική τους ηλικία με σκοπό να διοικήσουν τις υποθέσεις ολόκληρου του κόσμου. Ονειρεύονται τον καιρό που θα στέψουν τον παγκόσμιο ηγεμόνα τους, από το αίμα της Σιών. Οι «σοφοί του Ισραήλ» έχουν θεσπίσει όλους τους τακτικούς κανόνες σε απόκρυφα σιωνιστικά συμβούλια για την επίτευξη των στόχων της παγκόσμιας κυριαρχίας, θεωρώντας ότι από το παροδικό κακό που είναι τώρα υποχρεωμένοι να κάνουν θα γεννηθεί το καλό μιας ακλόνητης κυβέρνησης, προσέχοντας λιγότερο για το καλό και το ηθικό απ` όσο για το αναγκαίο και ωφέλιμο, στηριζόμενοι σε αρχές σύμφωνα με τις οποίες «η πολιτική δεν έχει τίποτα κοινό με την ηθική… η ειλικρίνεια και η τιμιότητα είναι ελαττώματα στην πολιτική… η ιδέα της ελευθερίας δεν πραγματοποιείται, γιατί κανένας δεν ξέρει να την πραγματοποιήσει με σωστό μέτρο… η δύναμη του πλήθους είναι τυφλή και ανόητη / βάρβαρη… ένας λαός μπορεί να καταστραφεί από τις διαφωνίες των κομμάτων…»!!!

   «Σύνθημά τους –όπως γράφουν στα πρωτόκολλά τους- είναι η δύναμη και η υποκρισία (πανουργία), στόχος η πτώση όλων των πολιτευμάτων, με τις πολιτικές διαμάχες, τις αταξίες και τις χρεοκοπίες… Πιστεύουν ότι η δύναμή τους βρίσκεται στη χρόνια πείνα και στην αδυναμία του εργάτη… Επιδιώκουν την διαίρεση των ανθρώπων σε κλάσεις και καταστάσεις… οι συγκρούσεις της οικονομικής ζωής δημιουργούν κοινωνίες απογοητευμένες… όσα μέσω της βιομηχανίας προσπορίζετε κανείς από τη γη, τίποτα δεν θα μένει στα χέρια του, αλλά θα διοχετεύεται σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις δηλ. θα πέφτει στα ταμεία τους… Σε κάθε αντίπραξη ή αντίσταση (κάποιας χώρας) θα πρέπει να κηρύττεται πόλεμος μέσω των γειτόνων της… ή με γενικό πόλεμο… Αν βλαφτεί ένα μέρος της μηχανής του κράτους, το κράτος θα ασθενήσει, όπως το ανθρώπινο σώμα και θα πεθάνει… Απ` τον φιλελευθερισμό και τις συνταγματικές κυβερνήσεις… γίνεται δυνατή η εγκατάσταση της Δημοκρατίας… με μια γελοία κυβέρνηση, μ` έναν πρόεδρο μέσα απ` το πλήθος, ανάμεσα από τα (δικά τους) δημιουργήματα και τους αιχμαλώτους τους… είναι ανώφελο να δίνει κανείς προσοχή στα θύματα που πέφτουν για το μελλοντικό καλό… ο σύγχρονος τύπος θα αποκαλύπτει τις υποθέσεις του κράτους, της θρησκείας… με τις κακοήθεις λέξεις για να τους δυσφημεί με κάθε τρόπο…»

   Η όλη πρόοδος του πολιτισμού και της ζωής μας που σχεδιάζεται και προωθείτε, συνδέθηκε με τον αριθμό 666 (σύμβολο των Εβραίων και αριθμός του αντιχρίστου), που χρησιμοποιείται ως κύριος κωδικός αριθμός στην σχετική τεχνολογία που εφαρμόζεται, νομιμοποιώντας την παρακολούθηση όλων των πολιτών, με τη συγκέντρωση ευαίσθητων στοιχείων κάθε πολίτη, και το πρόσχημα ότι η πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο θα προστατεύονται. Έτσι δημιουργείτε ο ηλεκτρονικός φάκελος κάθε πολίτη και θεσπίζεται η διακριτική παρακολούθηση και η κρυφή συλλογή πληροφοριών. Το 666 χρησιμοποιείτε ως διεθνής αριθμός ασφαλείας  και προωθείται συστηματικά η τοποθέτηση του γραμμωτού κώδικα στο χέρι ή στο μέτωπο, επαληθεύοντας την προφητεία της Αποκάλυψης του Αποστόλου Ιωάννου, ότι θα επιβληθεί στη γη ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, με το οποίο θα μπορεί κανείς να συναλλάσσεται.

 Με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, επιχειρείτε η εγκαθίδρυση ενός πανίσχυρου παγκοσμοιοποιημένου τερατουργήματος εν` ονόματι μιας εβραιοκρατούμενης ανθρωπότητας..

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel