Ζωηφόρος

Όποιος θέλει να ονομαστεί Έλληνας ας έρθει τώρα που η Ελλάδα ξεπουλάει!

Όποιος θέλει να ονομαστεί Έλληνας

ας έρθει τώρα

που η Ελλάδα ξεπουλάει!

από την πολιτική παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Γνωρίζετε βέβαια ότι συζητείται στην Βουλή αυτές τις μέρες, κάτω από τη σκιά των οικονομικών εξελίξεων, για να μην δοθεί και πολλή δημοσιότητα, το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συµµετοχή οµογενών και νοµίµως διαµενόντων µεταναστών και άλλες ρυθµίσεις»

Αντιγράφουμε αποσπάσματα από την αιτιολογική έκθεση:

 [...] «∆εν µπορεί συνεπώς η χώρα µας να στερεί στους μετανάστες τη δυνατότητα να έχουν λόγο στις αποφάσεις που παίρνουµε και τους αφορούν, χωρίς τίµηµα. ∆εν µπορεί η Ελλάδα να κρατά σε απόσταση τα παιδιά τους, που γεννήθηκαν και µεγαλώνουν µέσα στο ελληνικό σχολείο, µε µόνες προοπτικές το κοινωνικό περιθώριο ή την επιστροφή σε έναν τόπο που θα τους είναι πια ξένος. Κυρίως όµως δεν µπορεί η Ελλάδα να ελπίζει σε ένα µέλλον ανάπτυξης και ευηµερίας, σε συνθήκες οµαλής και ασφαλούς συµβίωσης αν δεν συµπεριλάβει σε ένα εθνικό σχέδιο για το αύριο όσους συµβάλλουν µαζί µας δυναµικά σε αυτό µε τον µόχθο τους και την προσωπική τους συνεισφορά».

Ακούς ελληνόπουλο που ο λόγος σου έχει πέραση σήμερα; Ακούς μισθωτέ Έλληνα που αγωνίζεσαι και κοπιάζεις γι'αυτόν τον τόπο; Εφόσον εσύ έχεις εξασφαλισμένα αυτά τα δικαιώματα γιατί να μην τα έχει και ο αλλοδαπός που ζεί κάποια χρόνια στην Ελλάδα και αποκτά οικογένεια εδώ; Τι κι αν δεν νιώθει την Ελλάδα πατρίδα; Τι κι αν δεν θέλει να διδαχθεί την ελληνική ιστορία και την Ορθοδοξία; Ελλάδα για τους κυβερνώντες αποτελεί ένας περιορισμένος γεωγραφικός τόπος! Δεν έχει ιστορία, δεν έχει θρησκεία επίσημη, ορισμένη από το Σύνταγμα! Το Σύνταγμα το μνημονεύουμε αποσπασματικά, όταν θέλουμε να δώσουμε μονομερείς κατευθύνσεις στην επιχειρηματολογία μας.

Και συνεχίζει σε άλλο σημείο η αιτιολογική έκθεση:

[...] «Με τις ρυθµίσεις του σχεδίου νόµου επιλέγεται η αναγνώριση της δυνατότητας απόκτησης της Ελληνικής Ιθαγένειας και πριν την ενηλικίωση των παιδιών της «δεύτερης γενιάς». Και τούτο διότι κρίνεται ότι θα µπορούσαµε να διαπαιδαγωγήσουµε καλύτερα τα παιδιά των µεταναστών ως τους ελεύθερους και υπεύθυνους Έλληνες πολίτες του αύριο, όπως απαιτεί και το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγµατος, όχι ξεχωρίζοντάς τα παράµερα και µεγαλώνοντάς τα υπό επιτήρηση και υπό την ανάπηρη κοινωνικότητα του «ξένου» µέχρι τα δεκαοκτώ τους, αλλά µεγαλώνοντάς τα σαν ελληνόπουλα µαζί µε τα δικά µας παιδιά και πλήρως αδιαχώριστα µε αυτά, καθώς και εκπαιδεύοντας τους από γεννήσεως Έλληνες από νωρίς στην αντίληψη ότι ο συµµαθητής του διπλανού θρανίου είναι ισότιµος συµπολίτης. Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετείται αποτελεσµατικότερα ο στόχος όχι µόνο της κοινωνικής, αλλά και της εθνικής συνοχής στο πλαίσιο µιας σύγχρονης δηµοκρατικής και ανοιχτής κοινωνίας, όπως η ελληνική».

Δηλαδή, εν ονόματι της ισότητος και του σεβασμού του κάθε λαού θα εκμηδενίσουμε την ελληνική ταυτότητα! Ισότητα και σεβασμός κατά τους κυβερνώντες είναι το ίδιο με την ταύτιση και εξομοίωση των ανθρώπων.

Τι κι αν δεν μιλάει ελληνικά το παιδάκι στο διπλανό θρανίο; Είναι Ελληνάκι! Τι κι αν δεν θέλει να μετέχει στο μάθημα της ελληνορθόδοξης παιδείας; Είναι Ελληνάκι! Αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα...!!!

 «Αποφασίζοντας, γράφει η αιτιολογική έκθεση, vα συµπεριλάβουµε στο εθνικό µας σχέδιο τους µετανάστες που ζουν νόµιµα µαζί µας, έχουν ενταχθεί, και θέλουν να συµµετέχουν ενεργά σε αυτό, αποκαλύπτουµε την ιδιαίτερη δύναµη της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη: την ιστορική δύναµη να ενώνει διαφορετικούς ανθρώπους σε µια δηµιουργική κοινή µοίρα. Ταυτόχρονα την απαλλάσσουµε από το καθηλωτικό βάρος µιας φυλετικής αντίληψης για έθνος. Μιας αντίληψης που εξαρτά την ιδιότητα αυτή αποκλειστικά από την βιολογική καταγωγή από κάποιο περιούσιο γένος.

Γι' αυτό και η προτεινόµενη ρύθµιση δεν υποκύπτει στην εκδήλωση υπερβάλλουσας ανησυχίας τον υποτιθέµενο κίνδυνο «εθνικής αλλοίωσης» ή «αφελληνισµού» της χώρας. Η µεµψιµοιρία, η καταστροφολογία και η αυτοπεριχαράκωση, ήταν πάντα για τον ελληνισµό συνταγή εθνικής ήττας.»

Ακούς Ελληνικέ λαέ; Συνταγή εθνικής ήττας αποτελεί η διαφύλαξη της ελληνικής σου ταυτότητας! Αν ενωθείς όμως με όλους τους άλλους λαούς δεν κινδυνεύεις! Αφού θα έχεις μόνος σου παραδοθεί στην νόθευση του ελληνισμού! Όποιος παραμείνει να πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν είναι απλά ένας γεωγραφικός τόπος αλλά ένας ιστορικός τόπος που βαρύνεται από μεγάλη και ένδοξη ιστορία, στην οποία γονατίζουν όλοι οι άλλοι λαοί, αυτός είναι ένας φανατισμένος εθνικιστής. H σημερινή πολιτική ηγεσία θεωρεί ότι:

 «Αντί του ανήκειν σε µια κοινότητα αίµατος, στο επίκεντρο της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη, τοποθετείται το animus του κατόχου της η κοινή πολιτική συνείδηση του ότι ανήκεις στην Ελληνική πολιτεία και φέρεις προσωπική ευθύνη για την ιστορική της πορεία. Αυτό σηµαίνει ότι τον Έλληνα πολίτη, µαζί µε την καταγωγή του από Έλληνα γονέα, τον κάνει το γεγονός ότι αυτός υιοθετεί ορισµένη πολιτική ταυτότητα, που την ορίζουν το πολίτευµα και η ιστορία της χώρας.»

Δεν υπάρχει λοιπόν πιά Ελλάδα αλλά υπάρχει ελληνική πολιτεία στην οποία κατοικούμε. Δεν υπάρχει ελληνική συνείδηση αλλά πολιτική συνείδηση!

Τόσο εξόφθαλμα προδίδουν οι κυβερνώντες ό,τι ιερό και όσιο διαθέτουμε σαν έθνος κι εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι αυτό προστάζει ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο! Μας εμπαίζουν τόσο κατάφορα προβάλλοντας έννοιες που δεν τις αμφισβητεί κανείς, όπως σεβασμός και ισότητα των ανθρώπων,  για να μας πούν ότι εν ονόματι αυτών των εννοιών όλοι θα αναγνωρίζουμε τους διπλανούς μας ως Έλληνες. Δεν μπορούμε να τους αναγνωρίζουμε σαν ανθρώπους με ανθρώπινα δικαιώματα. Πρέπει να τους ονομάσουμε Έλληνες! Γιατί στο εξής Έλληνας θα είναι αυτός που θα είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους και θα ψηφίζει στην Ελλάδα!

Αυτά παίζονται ενώ εμείς «κοιμόμαστε με τα τσαρούχια», μέχρι να ξυπνήσουμε μια μέρα και να διαπιστώσουμε ότι εμείς δεν είμαστε Έλληνες, γιατί δεν ψηφίσαμε τα υπάρχοντα ανθελληνικά κόμματα! Έλληνας θα είναι ο αλλοδαπός που ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ για να του δώσει δικαιώματα στην ελληνική πολιτεία, αλλά δεν θα είναι ο ψηφοφόρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑ γιατί αυτός θα είναι εθνικιστής και φανατισμένος!!

Αυτό το νομοσχέδιο εθνικής προδοσίας στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του οποίου το χαρακτηρίστηκε ως νομοσχέδιο που θα μπορούσε να είναι τομή για την ελληνική κοινωνία! Τι είδους τομή όμως δεν μας είπε ο κ. Τσίπρας! Τομή και αποκοπή από την ιστορία. Πεθαίνει η Ελλάδα και γεννάται ένα πολυπολιτισμικό μωσαϊκό λαών και εθνοτήτων, ξένων μεταξύ τους και ξένων με την Ελλάδα.

Αυτή είναι η εξέλιξη της χώρας μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι'αυτό!

πηγή: http://www.koinwnia.com/2010-02-10-12-18-45/138-2010-03-11-14-52-50

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel