Ζωηφόρος

Δεν θα αφήσουμε να γίνει μάθημα των παιδιών μας ο διεστραμμένος ερωτισμός!

Δεν θα αφήσουμε να γίνει

μάθημα των παιδιών μας

ο διεστραμμένος ερωτισμός!

Σεξουαλική αγωγή στο Δημοτικό

Τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών από την Πέμπτη Τάξη του Δημοτικού προαναγγέλλει μέσω του ΕΤ ο υπουργός Παιδείας κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος. «Είναι καλό να ξεκινά από πολύ νωρίς, από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού», αναφέρει στη δήλωσή του. Οπως αποκαλύπτει, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών υπάρχει στην ατζέντα του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επικεφαλής τον κ. Γ. Μπαμπινιώτη, το οποίο την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει μια από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις ….

Η πολύπαθη παιδεία μας για μία ακόμη φορά γίνεται αντικείμενο του πιο ανίερου μέχρι σήμερα πειράματος:

Αφού το 2006 εκδιώχθηκαν οι Πνευματικοί από τα σχολεία,

Αφού το 2007 έγινε απόπειρα να διαστρεβλωθεί η Ελληνική ιστορία,

Αφού το 2008 το μάθημα των Θρησκευτικών έγινε κατ’ ουσίαν προαιρετικό,

Αφού το 2009 ο «Συνήγορος του Πολίτη» εκτοξεύει βέλη εναντίον της προσευχής,

το σχολικό έτος 2009-2010 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα παιδιά του Δημοτικού με τα νέα βιβλία της Σεξουαλικής Αγωγής!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Την ύστατη αυτή στιγμή που οι αξίες της ελληνορθόδοξης Παιδείας μας παραπαίουν, καλούμαστε να δώσουμε την ομολογία του Χριστού σε κάθε κατεύθυνση, ότι:

1. Χρειαζόμαστε οικογενειακή αγωγή και όχι σεξουαλική, προκειμένου να ανασχεθεί η διάλυση της οικογένειας, τα ραγδαίως αυξανόμενα διαζύγια, το δημογραφικό, να εμπνευστούν τα παιδιά τις έννοιες της δημιουργίας και της αγάπης για προσφορά.

2. Πρέπει να σταματήσει να διδάσκεται μέσα από το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας στη Δ/θμια Εκπ/ση το αναληθές ότι με την κατάλληλη προφύλαξη προστατεύονται οι μαθητές από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Η αλήθεια είναι ότι προστα-τεύονται με την εγκρατή ζωή και τη δημιουργία συγκροτημένης οικογένειας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού μαθήματα πώς να πορνεύουν τα παιδιά μας με ασφάλεια.

3. Στις χώρες που εφαρμόστηκε το μάθημα αυξήθηκαν ραγδαία οι αμβλώσεις στις μα-θήτριες λόγω της αυξημένης περιέργειας.

4. Είναι επαρκές το πλαίσιο διδασκαλίας της ανατομίας και υγιεινής μέσα από τα άλλα μαθήματα.

5. Με το προτεινόμενο μάθημα θα γίνεται ευκολότερη η εξοικείωση των παιδιών με τις ορέξεις παιδοφίλων, λόγω απώλειας φυσικής ντροπής και εξοικειώσεώς τους με διαδικασίες πρόωρες γιά την ηλικία τους. Οι εκτός γάμου σχέσεις χειραγωγούνται πλέον από τους δασκάλους και τους φιλήδονους εμπνευστές τους! Το επόμενο μάθημα θα είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι φυσιολογικοί με τις δικές τους προτιμήσεις μέσα στη διαφορετικότητα!

6. Θεωρούμε άκαιρη και αντιπαιδαγωγική την πρόωρη ενημέρωση των παιδιών του δημοτικού σχολείου για θέματα πού δεν έχουν τη σωματική και ψυχική ωριμότητα να τα τοποθετήσουν σωστά μέσα τους.

7. Δεν εμπιστευόμαστε στον οποιονδήποτε να χειρίζεται τέτοια θέματα λεπτά και ευαίσθητα και να τα προσφέρει με όποιον τρόπο νομίζει στις αθώες παιδικές ψυχές.

Για τη διαμαρτυρία σας πιέστε εδώ επάνω.

Πηγή: http://tideon.org/

Αναδημοσίευση από : http://aktines.blogspot.com/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel