Ζωηφόρος

Δολοφόνησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα στην Συρία - Πρώτα του έβγαλαν τα μάτια (video)

Ελληνορθόδοξος ιερέας βρέθηκε στραγγαλισμένος κοντά στη Δαμασκό

Ο ιερέας διαπραγματευόταν την απελευθέρωση ενός χριστιανού γιατρού. Ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας που διαπραγματευόταν την απελευθέρωση ενός χριστιανού γιατρού στην περιοχή της Δαμασκού βρέθηκε σήμερα στραγγαλισμένος, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

"Η σορός του Φάντι Χαντάντ, ο οποίος είχε απαχθεί την περασμένη Παρασκευή (στις 19 Οκτωβρίου), βρέθηκε το πρωί στην επαρχία της Δαμασκού", ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο.

Ο ιερέας Χαντάντ ήταν υπεύθυνος μιας ενορίας στην Κατάνα, μιας πόλης με 15.000 κατοίκους, μουσουλμάνους και χριστιανούς, που βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων δυτικά της Δαμασκού. Σύμφωνα με έναν κάτοικο, ο ιερέας βρέθηκε στραγγαλισμένος κοντά στην πόλη αυτή.

"Διαπραγματευόταν την απελευθέρωση ενός χριστιανού γιατρού με τους απαγωγείς του, οι οποίοι ζητούσαν 50 εκατομμύρια συριακές λίρες (περίπου 500.000 ευρώ). Είχε καταφέρει να μειώσει κατά το ήμισυ τις αξιώσεις τους", σημείωσε ο κάτοικος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

"Την περασμένη Παρασκευή, πήγε συνοδευόμενος από τον πεθερό του γιατρού για να καταβάλει τα λύτρα, αλλά απήχθησαν και αυτοί και οι απαγωγείς αύξησαν τα λύτρα που ζητούσαν προτού βρεθεί η σορός του ιερέα σήμερα", πρόσθεσε ο κάτοικος.

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας καταδίκασε το "άγριο έγκλημα" και "τις επιθέσεις κατά των αμάχων και των θρησκευόμενων που προσπαθούν να είναι αγγελιοφόροι της ειρήνης υπό δύσκολες συνθήκες" και κάλεσε τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τους πολίτες "να καταδικάσουν όλα τα εγκλήματα, τις κλοπές και ο,τιδήποτε βλάπτει την ασφάλεια των πολιτών".

Ο φόνος του ιερέα προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων της Κατάνα, όπου αυτός έχαιρε του σεβασμού χριστιανών αλλά και μουσουλμάνων. Ο ιερέας Χαντάντ είχε εξασφαλίσει την απελευθέρωση κι άλλων ανθρώπων, σύμφωνα με τους κατοίκους.

Η επίσημη συριακή τηλεόραση και οι ιστοσελίδες της αντιπολίτευσης απέτισαν φόρο τιμής στον ιερέα Χαντάντ, κάτι το οποίο γίνεται σπάνια στη χώρα αυτή εν μέσω του πολέμου που μαίνεται.

Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=170506&catid=7

***

Ημέρες Σμύρνης στην Συρία:

Ισλαμοφασίστες κατακρεούργησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα.

Το αίμα του στα κεφάλια των ορφανών του Κεμάλ.

Βρέθηκε κατακρεουργημένος και με σημάδια φρικτών βασανιστηρίων τον καιρό που είχε απαχθεί. Οι ισλαμοφασίστες ζητούσαν μάλιστα 500,000 Ευρώ για να τον απελευθερώσουν! Για τέτοιους “εξεγερμένους” μιλάμε.

Τα στοιχεία της γενοκτονίας που συντελείται από τους κεμαλοναζιστές εισβολείς στην Συρία παραπέμπουν στον τρόπο δράσεις των παπούδων τους 100 χρόνια πριν. Οι ιερείς εκεί δολοφονούνταν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ενώ η τότε Γερμανία συμμετείχε στις σφαγές, όπως σήμερα η Μέρκελ έδωσε την ευλογία της στην Τουρκία για την νέα γενοκτονία.

Το εξοργιστικό είναι η σιωπή των ελληνόφωνων μέσων την ίδια ώρα που η είδηση έχει παίξει ακόμα και στους “συνεργάτες” των εισβολέων, τους LA Times! Τι γίνεται λοιπόν με όλους αυτούς τους πειρατές των δημοσίων συχνοτήτων που έμειναν Ελληνικές από το αίμα αγωνιστών ενάντια στους κεμαλιστές τυράννους; Ως πότε θα δίνουν κάλυψη στους γενοκτόνους των εθνών;

Διαβάστε και τα σχόλια του Ομάρ Σ. στο Σίβυλλα.

Πηγή: http://olympia.gr/2012/10/25/%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%af/

***

Oι ισλαμοφασίστες των αμερικανών δολοφόνησαν

και κατακρεούργησαν Ορθόδοξο ιερέα!

Σήμερα ο ιερέας της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Συρίας Fadi Jamil Haddad, βρέθηκε νεκρός και ακρωτηριασμένος στην Qattana, μια συνοικία της Δαμασκού.

Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας ιερουργούσε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Qattana και είχε απαχθεί από τους «εξεγερμένους» επαναστάτες στη Συρία, που θέλουν να «εκδημοκρατίσουν» τη χώρα.

Για την απελευθέρωσή του οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ και σύμμαχοι της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας, είχαν ζητήσει 550.000 ευρώ. Η Ελληνορθόδοξη κοινότητα, αλλά και όλες οι άλλες χριστιανικές εκκλησίες της Συρίας, είχαν συγκεντρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ.

Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, που χρηματοδοτούν και ενισχύουν οι ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και η βρεβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ευρωπαϊκή Ένωση, χρεώνονται με ένα ακόμη έγκλημα και μάλιστα ενός ιερέα.

Ευχόμαστε, αν και ουδεμία σχέση έχουμε με θρησκείες και τέτοιου είδους αλισβερίσια, το αίμα του Ελληνορθόδοξου ιερέα στα κεφάλια του Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου, που...

μέχρι σήμερα σιωπούν ένοχα και ακόμη πιο επικίνδυνα που μαζί με τον υπάλληλο του ΝΑΤΟ Αβραμόπουλο -και τη συνδρομή του κ. Τσίπρα- ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Ελλάδα Χριστιανούς πρόσφυγες από τη Συρία.

Δωσίλογοι, πολιτικοί υπάλληλοι των σιωνιστών και εσείς δήθεν ταγοί της Ορθοδοξίας, οι Χριστιανοί της Συρίας δίνουν τη μάχη τους εναντίον του ιμπεριαλισμού μαζί με τους μουσουλμάνους της Συρίας, στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησής τους και του προέδρου Άσαντ. Δεν έχουν ανάγκη ελεημοσύνης! Το αίμα τους στα κεφάλια σας και στα παιδιά σας!

Πηγή: http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/o_25.html

***

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ

Δολοφόνησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα στην Συρία

 - Πρώτα του έβγαλαν τα μάτια (vid)

Ένας Ελληνορθόδοξος ιερέας που υπηρετούσε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας δολοφονήθηκε από μισθοφόρου ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ  μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Είναι μόνο ένα αιματηρό επεισόδιο από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας τους οποίους δολοφονούν καθημερινά οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ταχθεί σαφώς υπέρ των ισλαμιστών με δηλώσεις ακόμα και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου.

Ο 43χρονος ιερέας Σωτήρη Χαντάντ, βρέθηκε νεκρός στην πόλη Κατάνα και ενώ αγνοούνταν η τύχη του επί μια τουλάχιστον εβδομάδα. Τον είχαν βασανίσει φρικτά, του έβγαλαν τα μάτια και βέβαια είχαν αρπάξει τα λύτρα που μετέφερε για τον απελευθέρωση του άλλους Ελληνορθόδοξου, του οποίου η τύχη αγνοείται.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα ημέρες όταν άγνωστοι απήγαγαν έναν 35χρονο γιατρό μέλος της Ορθόδοξης Κοινότητας. Τότε ισλαμιστές μισθοφόροι τηλεφώνησαν στην οικογένειά του και ζήτησαν λύτρα ύψους 550.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τα χρήματα ανέλαβαν να μεταφέρουν ο ιερέας και ο θείος του γιατρού, όμως και αυτοί στην συνέχεια, έπεσαν και αυτοί θύματα απαγωγής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα, Πέμπτη, το πρωί οι επιτελείς του Πατριαρχείου Αντιοχείας δέχθηκαν τηλεφώνημα αγνώστου, πιθανότατα από την ομάδα των απαγωγέων, ο οποίος τους έδωσε πληροφορίες για την τοποθεσία που βρισκόταν η σωρός του ιερέα στην πόλη Ντρούσα, στην συνοικία Τζαραμάνα. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κατά την διάρκεια της κηδείας του οι ισλαμιστές είχαν τοποθετήσει βόμβες στις πορεία της πομπής, οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 4 άτομα, όλους Ελληνορθόδοξους. 

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα. «Ζούμε όλοι μαζί. Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να έγινε από Σύριους. Οι άνθρωποι σέβονται τους ιερείς, όπως και τους Ιμάμηδες», φωτογραφίζοντας τους ισλαμιστές μισθοφόρους που με την υποστήριξη των δυτικών έχουν αιματοκυλίσει την Συρία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα συλληπητήριο τηλεγράφημα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αντίθετα πριν μερικές ημέρες η ρωσική εκκλησία είχε εκφράσει την αγωνία της για την τύχη των χριστιανών της Συρίας, οι οποίοι διώκονται και δολοφονούνται από τους ισλαμιστές.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1

Media

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel