Ζωηφόρος

Ιστοσελίδα για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο...

Ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζεται η ζωή και το έργο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, πέντε χρόνια μετά το θάνατό του...

 

Πρόκειται για την ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.archxristodoulos.gr/

Στη νέα ιστοσελίδα το δημοσιευμένο υλικό κατανέμεται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες:

Α. Κείμενα. Σ' αυτήν δημοσιεύονται κείμενα που έχουν γραφεί για τον Μακαριστό Χριστόδουλο από προσωπικότητες του Εκκλ/κού και όχι μόνο χώρου, καθώς και κείμενα δικά του, χωρισμένα σε πέντε υποκατηγορίες: Εγκύκλιοι, Μηνύματα, Αρθρογραφία, Συνεντεύξεις, Ομιλίες.

Β. Εκδηλώσεις. Στην κατηγορία αυτή δημοσιεύεται ψηφιακό υλικό με διάφορες εκδηλώσεις, που έχουν πραγματοποιηθεί, μετά τον θάνατό του, στην Μητρόπολη Δημητριάδος και αλλού.

Γ. Ψηφιακό υλικό. Η εν λόγω ενότητα περιέχει τρεις επί μέρους υποενότητες: 1. Video από Λατρευτικές εκδηλώσεις, ομιλίες και τελετές ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό. 2. Ηχητικά ντοκουμέντα, ζωντανές ηχογραφήσεις από Ιερές Ακολουθίες, ομιλίες, συνεντεύξεις κ. άλ. 3. Φωτογραφίες από τις κορυφαίες στιγμές του Μακαριστού Χριστοδούλου

Δ. Βιβλία. Δημοσιεύονται ήδη 37 βιβλία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, σε ψηφιακή μορφή και ο κατάλογος σύντομα θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, η νέα ιστοσελίδα θα λειτουργεί, πλέον, ως δεξαμενή υλικού για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου μελετητή της προσωπικότητας και του έργου του. Παρουσιάστηκε δε επίσημα, κατά την μεγαλειώδη εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/1 στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel