Ζωηφόρος

Αυστραλία: Κλινικά νεκρή για 40 λεπτά, κι όμως... επανήλθε στη ζωή!

Σίγουρα αυτή η γυναίκα έχει πολλά να διηγηθεί...

Η 41χρονη Vanessa Tanasio από την Αυστραλία ήταν κλινικά νεκρή για 42 λεπτά και επανήλθε στη ζωή. Η γυναίκα εισήχθη σε νοσοκομείο της Μελβούρνης την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ η μία από τις βασικές της αρτηρίες ήταν κλειστή. Λίγη ώρα αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή και κρίθηκε κλινικά νεκρή.

Οι γιατροί ωστόσο αρνήθηκαν να παραδώσουν τα «όπλα», χρησιμοποιώντας μία συσκευή συμπίεσης που ονομάζεται Lucas 2 - μοναδική συσκευή στην Αυστραλία - έτσι ώστε να κατορθώσουν να κρατήσουν τη ροή του αίματος στον εγκέφαλό της, την ίδια ώρα που η καρδιολόγος Wally Ahmar προσπαθούσε να ξεμπλοκάρει την αρτηρία.

Όταν η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία, η καρδιά της ασθενούς άρχισε να λειτουργεί κανονικά.

«Χρησιμοποιήσαμε πολλά φάρμακα, πολλαπλά σοκ, για να την επαναφέρουμε στη ζωή. Ωστόσο, ναι, μπορούμε να μιλάμε για θαύμα», επισημαίνει η γιατρός.

Η 41χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιστορικό πάνω σε θέματα καρδιάς, ενώ εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη της που είναι καλά.

«Θυμάμαι που βρισκόμουν στον καναπέ, μετά στο πάτωμα και έπειτα στο νοσοκομείο. Τις επόμενες δύο ημέρες δεν θυμάμαι τίποτε», αποκαλύπτει η ίδια.

«Είναι σουρεαλιστικό. Ημουν νεκρή για σχεδόν μία ώρα και μία εβδομάδα αργότερα αισθάνομαι μια χαρά.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ασθενή που χρησιμοποίησε επιτυχώς την πρωτοποριακή αυτή συσκευή Lucas 2, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το νοσοκομείο.

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/08/40_19.html

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel