Ζωηφόρος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΝ
Read more...
Η επιστολή του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής.
Read more...
Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Χιλιανδαρίου Επιτροπή της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας
Published in Άλλες Εκκλησίες
Written by
Read more...
Σάλο στους κόλπους της Εκκλησίας προκαλεί εισήγηση της Επιτροπής για την Αναβάθμιση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «δημοκρατία».
Read more...
Οί κρίσιμες μέρες πού περνάμε δεν επιτρέπουν ασφαλώς αποφάσεις βάσει πολιτικής σκοπιμότητας...
Read more...
Οι γυναίκες δεν έχουν θέση σε εκκλησιαστικές σχολές
Read more...
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για τον μακαριστό Κισσάμου Ειρηναίο «Υπήρξε πατέρας, φίλος και άνθρωπος» δηλώνει στη «δημοκρατία» ο κ. Ειρηναίος
Read more...
“Για μας η Ελλάδα – λέει ο πάτερ Αθηναγόρας – είναι το παν” Ότι έχουμε σήμερα παρακαταθήκη στην ψυχή μας το χρωστάμε στην Ελλάδα. Την Ορθοδοξία την γνώση του πολιτισμού, την μοναδικότητα να νοιώθουμε Έλληνες…”
Read more...
Ας υποθέσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος γνωρίζει ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οι Η.Π.Α. έδιωξαν τον Καραμανλή, έφεραν τον Παπανδρέου και μας οδήγησαν στην παρούσα κρίση για να δώσουν στο Ισραήλ τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ανατολικής Μεσογείου (αφού το λόμπυ του Ισραήλ κυριαρχεί πολιτικά στις Η.Π.Α.) και να αποσταθεροποιήσουν την Ευρωζώνη (αφού οι Η.Π.Α. με 16 τρις χρέη έχουν ήδη πτωχεύσει).
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel