Ζωηφόρος

Ο άγραφος νόμος των μουσουλμάνων, η περιβόητη «σαρία», γίνεται γραπτός και απολύτως συγκεκριμένος.
Read more...
"Σοκαρισμένη" από τις "αγριότητες των δραστών των δολοφονιών και των ακρωτηριασμών παιδιών" στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι η Unicef, η οποία εξέφρασε την οργή της για την ατιμωρησία όσων ευθύνονται για τα εγκλήματα αυτά.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Σε μεγάλη πρόκληση φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι Τούρκοι στο γνωστό αρχιτεκτονικό μνημείο της χριστιανοσύνης, την αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα.
Read more...
Μετά την προκλητική μετατροπή της ιστορικής αγίας Σοφίας της Νίκαιας, καθώς και της αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας σε τζαμιά, οι Τούρκοι προχώρησαν στην μετατροπή σε τζαμί άλλης μια ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας, την ίδια ώρα που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί και κάποιοι τουρκολάγνοι δήμαρχοι δηλώνουν υπερήφανοι για τις προθέσεις τους να… γεμίσει με μιναρέδες η ελληνική επικράτεια.
Read more...
Το 1985 εκοιμήθη μια προγιαγιά μου, εκατό χρονών, μητέρα της γιαγιάς μου. Είχε γεννηθεί το 1890 περίπου στον Μοσχοπόταμο Πιερίας, δηλαδή, όταν ακόμη η Μακεδονία βίωνε την «θαυμαστή τάξη», όπως θα έλεγε και η χαριτόβρυτος κ. Ρεπούση, της Τουρκοκρατίας.
Read more...
Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
«Η κυβέρνηση φαίνεται ότι βρήκε τη φόρμουλα για την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό, σε συνεργασία με τους κυρίαρχους εργολάβους.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Ενώ στην Αθήνα δόθηκε πλέον και επίσημα το σήμα να αρχίσουν τα έργα για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, αν και η αλήθεια είναι ότι ήδη υπάρχουν περί τα εξήντα τζαμιά σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, στην Κωνσταντινούπολη δόθηκε σαφές μήνυμα από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, ότι σύντομα η αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης το μεγάλο αυτό σύμβολο του χριστιανισμού θα ακολουθήσει τον «δρόμο» της αγίας Σοφίας Τραπεζούντας και της αγίας Σοφίας της Νίκαιας που ήδη λειτουργούν σαν μουσουλμανικά τεμένη.
Read more...
Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μόλις είχε ανακοινώσει ένα νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων, με στόχο τον εκδημοκρατισμό της τουρκικής κοινωνίας και δημόσιας ζωής.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΚΟΣΤΟΥΜΙ» Ο Ταγίπ Ερντογάν πήρε τη στροφή. Φόρεσε το καρό σακάκι και ξεκίνησε τη μακρά προεκλογική εκστρατεία του.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel