Ζωηφόρος

«Ἤκουσα ἀπὸ τὸν Τηλεοπτικὸ Σταθμὸ ΣΚΑΪ τὴν συζήτηση γιὰ τὴν προσπάθεια ποὺ γίνεται νὰ ἱδρυθῇ στὴ Θεσσαλονίκη ‘Κατεύθυνση Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν’ μέσα στὴν Ὀρθόδοξη Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ.
Read more...
Στην ιστοσελίδα Αζινλίκτσα με πανηγυρικό τρόπο δημοσιεύετε η κοινή δήλωση των (4) τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης που τάσσονται υπέρ της ίδρυσης του τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Ζωηφόρος η κοινή δήλωση των (4) τεσσάρων Μητροπολιτών της Θράκης, έχει σταλεί ήδη από την 7η Μαΐου 2014 προς τον Πρόεδρον του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρυσόστομον Σταμούλην.
Read more...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Παρέμβαση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου σε τηλεοπτική εκπομπή στο Σκάι
Read more...
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, στις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος, σύμφωνα με το Ελληνικό Πρόγραμμα της Deutsche Welle, που επικαλείται πληροφορίες από κύκλους που συμμετείχαν στη συνάντηση της κ. Μέρκελ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Νέες βόμβες μετά αυτές για το Mega από τον Βασίλη Καπερνάρο.
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.
Read more...
Σε θάνατο διά απαγχονισμού καταδικάστηκε μια 27χρονη έγκυος στο Σουδάν, που κατηγορείται για αποστασία.
Read more...
Με αφορμή τις προσεχείς ευρωεκλογές ανέκυψε και πάλι το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που πολλοί τη θεωρούν «δούρειο ίππο του τουρκικού εθνικισμού». Κάποιος μάλιστα υποψήφιος Έλληνας, δήλωσε ότι πρέπει η μειονότητα «να θεωρηθεί ένα συμπαγές τουρκικό πράμα».
Read more...
Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας μας ἦταν τρόπος ζωῆς, προσευχή, ἄσκηση καὶ μελέτη τῆς θείας ἀποκαλύψεως. Ἦταν ὑψηλὴ διακονία στὸ σῶμα τῆς Ἐκκλησίας.
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel