Ζωηφόρος

Τραγική πτώση Θεολογικής Σχολής Έκπληξη, θλίψη, πένθος, απογοήτευση βαθιά προξενεί η απόφαση των καθηγητών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία μέσα στο Τμήμα Θεολογίας ιδιαίτερου Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών.
Read more...
Δρ. Λάμπρος Χρ. Σιάσος 7.3.2014 Σχετικά μέ τήν ἵδρυση «Εἰσαγωγικῆς κατεύθυνσης» ἀλλιῶς «ἑνός οἱονεί Τμήματος» Ἰσλαμικῶν σπουδῶν μέσα στό Τμῆμα Θεολογίας τοῦ Α.Π.Θ. ***
Read more...
ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η «ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ. τῆς Ὁσιολ. Μοναχῆς Χριστονύμφης, Καθηγουμένης τῆς Ἱ. Μ. Ἁγίου Στεφάνου Ἁγίων Μετεώρων
Read more...
Η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, το μεγάλο αυτό παγκόσμιο αρχιτεκτονικό αριστούργημα της ελληνικής Ορθοδοξίας που άντεξε επί τόσους αιώνες από διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως σεισμοί και πυρκαγιές, σήμερα απειλείται έντονα με μερική ή ακόμα και ολική καταστροφή από την… εγκατάσταση των μεγαφώνων των χοτζάδων, που φιλοδοξούν να τοποθετήσουν στον εσωτερικό της σαν μια πρώτη κίνηση μετατροπής της σε μουσουλμανικό τέμενος.
Read more...
Την αμέριστη στήριξη των Τούρκων στις υποψηφιότητες των κ Καμίνη στην Αθήνα και Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, προβάλλουν πολλά τουρκικά δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό ασχολούνται όλο και πιο πολύ με τις εκλογικές αναμετρήσεις στους δυο μεγάλους δήμους της χώρας μας.
Read more...
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 η Βουλή των Ελλήνων με μεγάλη πλειοψηφία 198 βουλευτών υπερψήφισε τη τροπολογία που ουσιαστικά δίνει οριστικά το πράσινο φως για την κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών στη περιοχή του Βοτανικού.
Read more...
Το RIMSE εδώ και δυόμιση χρόνια έχει αναφερθεί κατά της κατασκευής Ισλαμικού Τεμένους στη περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα ( http://www.rimse.gr/2011/09/blog-post.html ) με το επιχείρημα ότι ήδη υπάρχει και λειτουργεί άτυπο Τζαμί χωρητικότητας 3000 ατόμων στο Μοσχάτο υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ παράλληλα λειτουργούν περισσότερα από 100 άτυπα Τζαμιά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Read more...
Πρωτοφανείς και προκλητικές δηλώσεις από τον γενικό γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή!
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Σπηλιωτόπουλος προς Καμίνη: Αντέχει η Αθήνα τζαμί; Ερίζουν για το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο υποψήφιος της ΝΔ, εάν εκλεγεί δήμαρχος...
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel