Ζωηφόρος

Η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο (FN) Μαρίν Λεπέν δήλωσε σήμερα ότι δεν θα επιτρέψει στα σχολεία στις 11 πόλεις που το κόμμα κέρδισε τις δημοτικές εκλογές να προσφέρουν ειδικά γεύματα στους μουσουλμάνους μαθητές, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στις αξίες του κοσμικού κράτους της χώρας.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Την περασμένη Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε Συνέλευση των μελών του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Read more...
Συνέντευξη στον Μάνο Χατζηγιάννη Ακολουθεί η συνέντευξη:
Read more...
Υπέρ της πρότασης Σπηλιωτόπουλου για το Τζαμί οι Ιεράρχες
Published in Ισλαμικό Τέμενος
Written by
Read more...
Όταν ο επικεφαλής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα, ο Σουηδός Στούρε Λιννέρ στις 15 Ιουνίου του 1944 επισκέφτηκε το Δίστομο, περιγράφει με φρίκη το θέαμα που αντίκρισε πλησιάζοντας το χωριό: «Σε κάθε δέντρο, κατά μήκος του δρόμου και για εκατοντάδες μέτρα, κρεμόντουσαν ανθρώπινα σώματα, σταθεροποιημένα με ξιφολόγχες, κάποια εκ των οποίων ήταν ακόμη ζωντανά.»
Read more...
Λέμε ΟΧΙ στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ
Read more...
Σε θάνατο δι' απαγχονισμού καταδικάστηκε από δικαστήριο του Πακιστάν ένας χριστιανός, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από έναν μουσουλμάνο ότι προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Το προωθούμενο από το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σχέδιο για την ίδρυση Κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών στο Τμήμα αυτό, αποτελεί σημαντικότατο βήμα στην στρεβλή πορεία που χαράσσει η πλειονότητα των καθηγητών του Τμήματος – με λαμπρές εξαιρέσεις – τα τελευταία χρόνια.
Read more...
Μιά εύλογη υποψία πλανιέται τώρα καί στήν δική μας χώρα.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Το περιφερειακό δικαστήριο της πόλης Πάζαρτζικ καταδίκασε σήμερα 13 μουσουλμάνους ιερείς από την περιοχή της Ροδόπης και την κεντρική Βουλγαρία για "διάδοση ριζοσπαστικού Ισλάμ", όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel