Ζωηφόρος

Ένας περίεργος θόρυβος (με ενδείξεις πολιτικής παρέμβασης, ενδεχομένως και σιωπηρής συμφωνίας με την Τουρκία) έχει ξεκινήσει από κάποιους κύκλους τις τελευταίες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη σχετικά με το ενδεχόμενο οι ισλαμικές σπουδές να εισαχθούν σε κάποια ή κάποιες θεολογικές σχολές στην Ελλάδα.
Read more...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Την Παρασκευή 7.3.2014 σε Γενική Συνέλευση του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών. Η πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε υπερψήφισε τη σχετική πρόταση. Το ιστολόγιό μας δημοσιεύει ονομαστικά το αποτέλεσμα της Ψηφοφορίας.
Read more...
Τι είναι και τι θέλει το Ισλάμ; ...και όχι το ΕΑΜ... να, ιδού κι άλλη μια λαμπρή εφαρμογή της «αρχής της ετερότητας», που λέει κι ο μέγας Σκοπιανός ή το «σεβόμαστε την διαφορετικότητα», που ψιττακίζουν οι μπουρδολόγοι του εκσυγχρονιστάν.
Read more...
«Μιλώ μ' έναν φανατισμό που δεν είναι παρά σωφροσύνη στον κύβο»,1 όπως διδάσκει ο Ελύτης. Κι αυτή η φανατική μου σωφροσύνη, εδώ, στο δεύτερο τμήμα του κειμένου περί την ίδρυση μουσουλμανίδος θεολογίας μέσα στη Θεολογική Θεσσαλονίκης (!), βεβαίως «θα πρέπει να βγαίνει απο την κυανή και λευκή Μεγάλη του Γένους Σχολή και ν' αντανακλά όλο το φως πάνω στην πίσσα της Ευρώπης, που θάβουμε σήμερα», όπως, θεοπρόπος, ξαναδιδάσκει ο Ελύτης.2
Read more...
Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μάλλον δεν κάνουν καλό στον Ταγίπ Ερντογάν. Σαν να μην ήταν αρκετές οι υποκλαπείσες συνδιαλέξεις που δημοσιοποιούνται και «καίνε» τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, ο Ερντογάν βρέθηκε να έχει διαστρεβλώσει συνομιλία του με τον Μπαράκ Ομπάμα και ήταν ο ίδιος ο Λευκός Οίκος που τον... επανέφερε στην τάξη.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
..πλήρωσε όμως 270,000 δολάρια στην γυναίκα του, ενώ η Σαουδική Αραβία πληρώνει εκατομμύρια στις “ανθρωπιστικές οργανώσεις” του απατεώνα Σορος για να βλέπουν μόνο τα “εγκλήματα” κατά ισλαμιστών.
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Ανοίξτε και ένα στην Αθήνα να τους διευκολύνετε…
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Σε κέντρο κράτησης μεταναστών του Σίδνεϊ μεταφέρθηκε ένας 26χρονος Λιβανέζος που κατηγορείται ότι παντρεύτηκε ένα 12χρονο κορίτσι στην Αυστραλία.
Read more...
Παρακάτω ακολουθεί ψήφισμα της τακτικής μηνιαίας Συνάξεως των Εφημερίων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλλεται για να ιδρυθεί τμήμα η κατεύθυνση Ισλαμικών Σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel