Ζωηφόρος

Στη φυλακή λόγω... Κεντίρα και "ισλαμοφουνταμενταλιστικής αραβικής άνοιξης"!

Στη φυλακή λόγω... Κεντίρα και

"ισλαμοφουνταμενταλιστικής αραβικής άνοιξης"!


[Το έχουμε γράψει από καιρό: Καμία επανάσταση δεν έγινε από και για το λαό στις χώρες της Β. Αφρικής. Απλά δημιουργήθηκε με παρέμβαση αμερικάνων, ένα μελλοντικό τόξο του διαβόλου, που θα αναλάβει το ρόλο του τρομοκράτη όταν σε καμιά 10αριά χρόνια δεν θα υπάρχει Ιράν... σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλ. μόνο που η φωτιά ήρθε πιο κοντά στον κώλ@ μας]

Απίστευτο: εφημερίδα της Τυνησίας αναδημοσίευσε φωτογραφίες από σέξι φωτογράφηση του ζεύγους Κεντίρα, με τρεις δημοσιογράφους να συλλαμβανονται καθώς παραβίασαν το νόμο περί ηθικής! Όπως έγινε γνωστό, ο εκδότης Nasreddine Ben Said, ο διευθυντής σύνταξης Habib Guizani και ο συντάκτης Hedi Hidhri, συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία της παραβίασης της ηθικής ενώ οσονούπω θα περάσουν από δικαστήριο.

Όταν ο Σάμι Κεντίρα και η "εκλεκτή της καρδιάς του" Λένα Γκέρκε πήραν μέρος σε κοινή -αισθησιακή- φωτογράφηση για τις ανάγκες του γερμανικού περιοδικού "GQ" δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν ανθρώπους πίσω τα σίδερα...

Και όμως. Η επιλογή της εφημερίδας της Τυνησίας "Attounissia" να αναδημοσιεύσει φωτογραφίες από τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης με τη σέξι σύντροφό του αποδείχτηκε "λανθασμένη" καθώς σύμφωνα με το καθεστώς παραβίασε τους νόμους περί ηθικής στη χώρα.

"Σέβομαι τις διαφορετικές θρησκείες και αντιλήψεις που μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ο κόσμος δεν έχει το δικαίωμα να εκφραστεί ελεύθερα", δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος εμφανίστηκε βαθύτατα στενοχωρημένος με αυτή την εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι οι πρώτοι που συλλαμβάνονται στη χώρα μετά την πτώση του δικτάτορα Zine El-Abidine Ben Ali, με πολύ κόσμο να έχει ευαισθητοποιηθεί με την περιπέτειά τους και να συστρατεύεται μέσω facebook στην προσπάθεια πίεσης για την απελευθέρωσής τους.

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2012/02/blog-post_8283.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel