Ζωηφόρος

Ν. Χειλαδάκης

Την ίδια περίοδο που στην Ελλάδα οι κ. Άδωνης και Σια κατεδαφίζουν εκ θεμέλιων το Εθνικό Σύστημα Υγείας, κλείνουν νοσοκομεία και η υγεία γίνεται είδος πολυτελείας για τους προνομιούχους, οι Τούρκοι προωθούν και προβάλλουν με όλα τα μέσα τον «Ιατρικό Τουρισμό» και καλούν τους ξένους που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας να έρθουν στην χώρα τους για να βρουν την.. υγειά τους.
Read more...
Η μόνη ελπίδα για τους απελπισμένους Έλληνες είναι να… μάθουν τουρκικά και να βρουν δουλειά στην ανερχόμενη οικονομία της Τουρκίας.
Read more...
Η γνωστή παγκοσμίως Μύκονος, το νησί που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει τουρισμό υψηλού εισοδήματος από το παγκόσμιο τζετ σετ χτυπημένη και αυτή από την οικονομική κρίση αναμένεται να… «σωθεί», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, από ένα πολύ γνωστό Τούρκο μεγιστάνα.
Read more...
Φαινόμενα έντονης κατάθλιψης και ομαδικού στρες έχουν παρατηρηθεί τους τελευταίους μήνες στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, γεγονός που έχει ανησυχήσει την τουρκική στρατιωτική ηγεσία η οποία παρατηρεί με αμηχανία τα κρούσματα που συνεχώς πολλαπλασιάζονται.
Read more...
Νέο άκρως επικίνδυνο επεισόδιο έλαβε χώρα στο βόρειο Αιγαίο σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, γεγονός που δείχνει πως αυξάνεται συνεχώς η ένταση και η τουρκική προκλητικότητα με σοβαρές συνέπειες σε μια ούτος η άλως ευαίσθητη περιοχή και την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου».
Read more...
Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα της υποκρισίας, της ασχετοσύνης και της εκτός πραγματικότητας λειτουργίας ενός κοινοβουλίου που έχει ήδη εξευτελιστεί καθώς λειτουργεί χωρίς βουλευτές, με προεδρικά διατάγματα και με διάφορες θεατρικές παραστάσεις χωρίς ακροατήριο, παρά μόνο τους ίδιους τους «ηθοποιούς» να καμαρώνουν την μαύρη του κατάντια.
Read more...
Την έντονη συζήτηση και πολλούς διαξιφισμούς προκάλεσε πρόσφατα στην Τουρκία η αναφορά του Ιησού Χριστού στο Κοράνιο.
Read more...
Την έναρξη μιας πολύ κρίσιμης περιόδου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χρονικό διάστημα 18 μηνών ακόμα και στην διάλυση της Τουρκίας, προβλέπει ένα γνωστό αμερικανικό «Κέντρο Πολιτικής», πρόβλεψη που όπως ήταν επόμενο προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Read more...
Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στον τουρκικό στρατό εξ’ αιτίας του μεγάλου αριθμού των λιποτακτών που ανάγκασε τις αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα.
Read more...
Πολλά ερωτήματα γεννά μια νέα μεγάλη επένδυση της εθνικής τράπεζας μέσω της θυγατρικής της Finansbank στην Τουρκία,
Read more...
Σε νέα προκλητική κίνηση προχωρούν οι Τούρκοι, αυτή την φορά με την συνεργασία των «σωτήρων» της χώρας μας, των Γερμανών, βγάζοντας ένα ειδικό γερμανικό πλοίο για έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.
Read more...
«Λαμπρό» επαγγελματικό μέλλον για τους Έλληνες γιατρούς, όπως τους κατάντησε η πολιτική του κ Άδωνη χωρίς δουλειά και χωρίς κανένα μέλλον και προοπτική, φαίνεται πως ανοίγεται στην γειτονική Τουρκία, όπως αναφέρει και η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, (28/10).
Read more...
Θερμό επεισόδιο μεταξύ των πλοίων της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησίδων Ίμια και της Λέρου, έγινε στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, «Doğu Haberajansı»,(πρακτορείο ειδήσεων Ανατολία).
Read more...
Για άλλη μια φορά ζήσαμε το φαινόμενο η μεγάλη γιορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, του μεγαλομάρτυρα αγίου Δημητρίου, να γίνεται με αυστηρά αστυνομικά μέτρα, με τον κόσμο να μην τολμά να πλησιάσει τον ιερό ναό και με τους επισήμους να καμαρώνουν την μοναξιά τους εκφωνώντας λόγους εκτός τόπου και χρόνου.
Read more...
«Εύχομαι ο Θεός να αναπαυει την ψυχή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ». Παναγιώτατος Πατριάρχης Βαρθολομαίος,Οικουμενικός Πατριαρχης Κωνσταντινουπόλεως.
Read more...
Το είχαμε δυστυχώς προβλέψει και όχι μόνο ο υποφαινόμενος, ότι η μνημονιακή «λαίλαπα» που ενέσκηψε στην χώρα μας είχε διατεταγμένη υπηρεσία στο να ξεπουλήσει όλα τα εθνικά θέματα και να «κλείσει» με καθαρά προδοτικό τρόπο.
Read more...
Έλλειψη ποιμνίου η καθολική εκκλησία του αγίου Πέτρου, στην περιοχή Stoke-onTrent της Αγγλίας, πουλήθηκε πριν από λίγες μέρες στους μουσουλμάνους σύμφωνα με δημοσίευμα της ισλαμικής τουρκικής εφημερίδας, MilliGazete.
Read more...
Την μήνι του προέδρου του «Ιδρύματος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», προκάλεσε ο σεβασμιότατος Πειραιώς, κ Σεραφείμ, (Pire Mitropolit), ο οποίος προ ημερών διοργάνωσε στην μητρόπολη του ημερίδα με θέμα τους Πομάκους της δυτικής Θράκης, παρουσία και του υφυπουργού Εξωτερικών, κ Γεροντόπουλου.
Read more...
Την προσφιλή τους μέθοδο του πλιάτσικου την οποία εφάρμοσαν με άριστο τρόπο οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη το 1955 και στην Κύπρο το 1974, εφαρμόζουν τώρα και στην γειτονική τους Συρία.
Read more...
Στην σημερινή Τουρκία του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν, «ακμάζουν» οι γάμοι με ανήλικα μικρά κορίτσια στο σημείο σε κάθε τρεις γάμους που γίνονται στην γειτονική χώρα ο ένας είναι με νύφη ανήλικο μικρό κορίτσι.
Read more...
Για να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Το μεγάλο παιχνίδι Τουρκίας, Κατάρ και ΗΠΑ, που προκάλεσε τα εκατοντάδας χιλιάδες θύματα του αιματηρού εμφύλιου στην Συρία.
Read more...
Το άνοιγμα, κατά το παράδειγμα του «αξιότιμου» κ Μπουτάρη, όχι ένα ή δυο, αλλά ακούστε, 19 οθωμανικών τζαμιών
Read more...
Ενώ η Τουρκία θέτει πλέον και επίσημα ζήτημα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι τουρκικές προκλήσεις στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην χάραξη της ενιαίας ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, ο δήμαρχος Σύμης,
Read more...
«Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης…Χρυσής Αυγής την ποδιά σφάζονται παληκάρια»
Read more...
Ένα καινούργιο πολύ περίεργο επεισόδιο, δεύτερο κατά σειρά μέσα σε ένα μήνα, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθώς, όπως αναφέρεται, για δεύτερη φορά έγινε ένοπλη προσβολή κατά του Τούρκου πρωθυπουργού
Read more...
Σε μια πράγματι εντυπωσιακή κίνηση που έχει από τώρα θορυβήσει την Τουρκία, θα προσχωρήσει η αρμενική εκκλησία σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου.
Read more...
Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα του αίσχους της ελληνικής δημοσιογραφίας σε όλες του τις διαστάσεις που πραγματικά αποτελούν μαύρη κηλίδα στον χώρο.
Read more...
«Η δημοκρατία δεν συμπεριφέρεται ως λόχος ορεινών καταδρομών που επιτίθεται διά του αιφνιδιασμού. Έχει κανόνες, που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους», (από ένα σφοδρό πολέμιο της Χρυσής Αυγής).
Read more...
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος έχει και πολλούς θαυμαστές εδώ στην Ελλάδα, είναι ο κύριος προμηθευτής χημικών όπλων στους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας που ευθύνονται για πολλά εγκλήματα κατά της χριστιανικής κοινότητας.
Read more...
Από την πρώτη μέρα που η προδοτική κλίκα του Γιωργάκη μας οδήγησε με πλαστά στοιχεία και με δόλιο και θεατρικό τρόπο, όπως εκείνο το περίφημο διάγγελμα του Καστελόριζου, ( στον Γιωργάκη αξίζει το όσκαρ ηθοποιίας ; ή μάλλον υποκρισίας ) στο μνημόνιο, είχαμε επισημάνει τον μεγάλο κίνδυνο να ξεπουληθούν όλα τα εθνικά μας θέματα.
Read more...
Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος.
Read more...
Ένθερμος οπαδός από την νεανική του ηλικία σε μια οργάνωση παρακλάδι της Αλ Καιντα φέρεται ότι είναι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν,
Read more...
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «περιώνυμοι» δημοσιογράφοι των μεγαλόσχημων τουρκοσηριαλικών καναλιών,
Read more...
Ένα πολύ περίεργο επεισόδιο που εκτυλίχτηκε έξω από την προσωπική οικία του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη
Read more...
Ενώ η μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση με τον περίφημο και διάσημο υπουργό υγείας, αξιότιμο κ Άδωνη Γεωργιάδη,
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel