Ζωηφόρος

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία που συγκλονίζουν όλους τους Έλληνες αλλά και όλη την ανθρωπότητα, θεωρούμε χρέος μας να κοινοποιήσουμε κάποιες πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό, μετά από τις προσευχές μας υπέρ αναπαύσεως όλων εκείνων που άδικα έχασαν τη ζωή τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου 2015 που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη γαλλική πρωτεύουσα.
Read more...
Μέ βαθιά λύπη, παρακολουθοῦμε τίς ἐξελίξεις πού ἀφοροῦν στήν ἵδρυση Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν, ἐντός τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ ΑΠΘ πού βρίσκεται στήν πόλη μας, τήν Συμβασιλεύουσα.
Read more...
Για υποτίμηση του Χριστιανισμού και υποβίβαση του σε κουλτούρα προσπαθεί να μας πείσει ο τέως υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας της Τουρκίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, προειδοποιώντας μάλιστα ότι δήθεν έτσι «θέλουμε εμείς να μετατρέψουμε και το Ισλάμ»!
Published in Ισλάμ
Written by
Read more...
Συντονιστικό Όργανο Συνεργαζομένων Ορθοδόξων Χριστ. Σωματείων Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 5-3-2014 Προς το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α. Π. Θ.
Read more...
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ιστολόγιο Ρωμαίικο Οδοιπορικό από κοινού με τον καθηγητή Δημήτριο Τσελεγγίδη ο καθηγητής Λάμπρος Σιάσος προχώρησε σε αποκαλυπτικές αναφορές για τις στοχευμένες κινήσεις των τελευταίων ετών που οδήγησαν στην αλλοίωση του θεολογικού περιεχομένου του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, με τελευταία πράξη την υπερψήφιση της πρότασης για την ίδρυση Κατεύθυνσης Ισλαμικών Σπουδών στο Τμήμα αυτό.
Read more...
Σε ένα το πολύ δύο μήνες οι Τζιχαντιστές θα έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα και θα είναι σε θέση να μπορούν να αρχίσουν επιχειρήσεις τρομοκρατικών επιθέσεων σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος, αποκάλυψε ο ίδιος ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ Μπεν Αμπντουλαζίζ, σε δηλώσεις που δημοσιευτήκαν και στην τουρκική εφημερίδα, Taraf (1/9).
Read more...
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατηγορούν ευθέως τον Ερντογάν για τη δημιουργία της δολοφονικής ισλαμιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος».
Published in Τζιχάντ
Written by
Read more...

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel